Familieweekend

Familieweekend

Voor een succesvol familieweekend hoef je zeker niet ver te rijden. Partycentrum De Postwagen verbindt drie provincies dankzij een centrale ligging in het Noorden. Maar ook buiten deze provincies is het meestal een plezierrit naar De Postwagen. Zeker met het vooruitzicht van een fantastisch familieweekend.

Familieweekend in de buurt van Groningen, Friesland en Drenthe

Je vindt De Postwagen in Tolbert, een schattig dorpje tussen Drachten (Friesland) en Groningen, net boven Drenthe. De aanrijroute vanuit bijvoorbeeld Leeuwarden, Heerenveen of Assen is vrij kort. Het partycentrum ligt in de buurt van de snelweg (A7), op een paar minuutjes rijden van afrit 33 of 34. Ter plekke is het geluid van de auto's verdwenen en hoor je alleen nog het plezier van een uitje met geluksmomentjes

Het plezier van een uitje met geluksmomentjes

Een geslaagd familieweekend (7 tips)

Voor een geslaagd familieweekend ben je ook afhankelijk van de activiteiten. De Postwagen heeft altijd een aansprekende activiteit beschikbaar. We hebben 7 tips voor jouw familieweekend geselecteerd.

Als je dacht dat dit echt alle uitjes waren, dan heb je het goed mis. Er zijn nog veel meer activiteiten waar je uit kunt kiezen. Pak het gerust groots aan.

Gezellig (uit) eten met de familie (5 tips)

Natuurlijk krijg je honger van al die leuke activiteiten. Gelukkig staat De Postwagen bekend als een zegen voor je smaaksensoren: je kunt er heerlijk en gezellig (uit) eten met de familie. Een uitje met geluksmomentjes. Vijf mogelijkheden:

Dit zijn puur wat voorbeelden. Praat vrijblijvend met één van onze medewerkers om deze of andere opties te bespreken.

De Postwagen staat bekend als een zegen voor je smaaksensoren
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Overnachten

Je wilt misschien de hele nacht doorfeesten, maar er komt toch een moment om te gaan slapen. Sluit het familieweekend in stijl af met een originele overnachting in unieke legerwagons uit Rusland. Deze voertuigen zijn binnen gekoppeld aan een feestzaal, waardoor je niet per se naar buiten hoeft. Je kunt de legerwagons (als je op tijd bent) reserveren voor je familiefeest.

Het is duidelijk: bij Partycentrum De Postwagen organiseer je een geslaagd familieweekend.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's