Familiedag Friesland

Familiedag Friesland

Een familiedag in Friesland betekent natuurlijk gezelligheid ten top. Helemaal als jullie kiezen voor partycentrum De Postwagen, de locatie voor de leukste familieuitjes. Een locatie waar jullie vol plezier kunnen genieten van de beste familiedag sinds tijden.

Vol plezier genieten

Tips voor een fantastische familiedag in Friesland

Zo'n familiedag komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Alles valt of staat met de juiste invulling van de dag. Dat is iets waarbij we je graag willen helpen. Zo hebben we tips voor activiteiten die jullie zouden kunnen doen om er een fantastische familiedag van te maken. 

De GPS-tocht dropping of fotospel en de Crazy Bingo zijn ook zeker het overwegen waard. Liever wat anders dan deze opties? Bekijk alle activiteiten. Reken maar dat daar wat tussen zit. 

Leuke arrangementen voor de familiedag

Ons partycentrum biedt jullie een complete dag uit met de familie. Zo is het mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren in een arrangement. 's Middags (lunch) of 's avonds (diner) is het tijd voor lekker eten en drinken. Traditioneel is het barbecueën populair bij De Postwagen, evenals de buffetten

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met vegetariërs en speciale dieetwensen.

Een complete dag uit met de familie

Sfeer + stijl + smaak

De Postwagen voorziet families al met al van een heerlijke optelsom. Sfeer, stijl en smaak komen bij elkaar in de vorm van gezellige zalen, een prachtige uitstraling en eten om van te smullen. Wie nog twijfelt, mag het zelf gaan ervaren. Of de ervaringen van andere gasten bekijken, dat kan ook. Wij kijken er naar uit om jullie familiedag in Friesland onvergetelijk te maken. Voel je welkom! 

Voor de beste familiedag in Friesland zit je goed bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie