Familieuitje in Groningen

Familieuitje in Groningen

Leuke activiteiten, heerlijk eten, fantastische feestjes en een unieke groepsaccommodatie: De Postwagen is jouw adres voor een familieuitje in Groningen. Sinds 1780 zijn we leverancier van geluksmomentjes. Ditmaal kan jij aan de beurt zijn. Geniet net als je voorgangers van de beste uitjes in een sfeervolle setting.

Prachtige accommodatie

De Postwagen heeft een schitterende accommodatie in het hart van Friesland, Drenthe en Groningen. Voor een familieuitje zijn er verrassend veel mooie activiteiten. Jong en oud beleeft de hele dag (desnoods tot in de late uurtjes) plezier.

Actieve en ontspannende uitjes

Ga lekker touren door Groningen op de solex, de VETbike of de Moonwalker. Geniet van het samenspel tussen hond, herder en schapen tijdens een demonstratie schapendrijven en ontsnap uit penibele situaties bij de Race to Escape. De Postwagen heeft actieve en ontspannende uitjes beschikbaar. Een combinatie is ook goed mogelijk. Met een gevarieerd programma vermaakt iedereen zich bij het familieuitje.

Iedereen vermaakt zich bij het familieuitje

Met de familie uit eten

Het is zover, aan tafel. Bekijk de menukaart en verwen jezelf met vlees, vis of vegetarische gerechten. Liever barbecueën? Dat kan het hele jaar door. Met de hele familie uit eten geeft het uitje extra glans. Zeker als je Het Farmhouse 3 gangen buffet of de andere buffetten uitprobeert. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor het Bourgondische lunchbuffet gaan. Niets mis mee. Sterker nog, goede keus!

Avond: tijd voor een feestje

Het eten is gezakt, het volume van de muziek gaat omhoog en iedereen wordt beweeglijk. Van het Tropische Strandfeestje tot de Après Ski Party, De Postwagen pakt uit met de beste themafeestjes. Dansen op de camping of een indiaan vangen met je lasso (Country & Western Feest), het kan allemaal. Geef je familiedag een extra dimensie met een legendarisch feestje.

Een legendarisch feestje

Uitstekend bereikbaar

Restaurant en partycentrum De Postwagen is gevestigd in Tolbert, op de rand van Groningen (nabij Drenthe en Friesland). Onze zalen en het evenemententerrein ernaast zijn uitstekend bereikbaar. Via de A7 (afrit 33/34) ben je er zo.

PS

Ooit gehoord van een overnachting in Russische legerwagons?

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie