Evenementen Groningen

Evenementen Groningen

Voor het organiseren van geweldige groepsuitjes en betoverende bedrijfsevents zit je hier op de juiste plek. Samen creëren we de beste evenementen in Groningen. Daarbij is alles mogelijk: van totaal verzorgde bedrijfsuitjes tot toegankelijke vriendenuitjes en van een feestelijke familiedag tot professionele congressen of seminars. 

Totaal verzorgde bedrijfsuitjes

Speciaal voor bedrijven verzorgen wij evenementen met leuke activiteiten. Het personeelsuitje wordt zo één groot feest. In goed overleg maken we een programma met daarin meerdere uitjes. Met de XXL Activiteiten gaan we voor totaal verzorgde bedrijfsuitjes, inclusief verrukkelijk eten. Optioneel staan er verrassende ontvangstacts klaar, zoals candy girls (of boys...).

Evenementen: vriendenuitjes in Groningen

Het mag ook best een beetje kleinschaliger, zowel voor bedrijfsuitjes als voor vriendenuitjes. Voor beide categorieën hebben we een wereld vol toegankelijke − maar zeer vermakelijke − activiteiten. Zie jij jezelf al toeren met de VETbike? Proef de Nostalgie op de Solex, Beleef de Moonwalker of ga Daten met struisvogels. Dát zijn nog eens evenementen in Groningen... 

Dát zijn nog eens evenementen in Groningen...

Een feestelijke familiedag 

Samen met de familie strijden op de stormbaan bij Sterrenslag, met een lekker potje Sumo Voetbal als ander onderdeel. De Postwagen verwelkomt met veel plezier families in het partycentrum. De bovenstaande uitjes zijn er natuurlijk ook voor een feestelijke familiedag. Als aanvulling daarop kan je denken aan de GPS-Tocht met Fotospel, het Militaire Dienstplichtspel of het oergezellige kaaskopfestijn Ik hou van Holland. Reken maar dat dit een onvergetelijke familiedag wordt. 

Congressen & seminars

Mogelijk vis je veel meer in de zakelijke vijver en ben je op zoek naar een congreslocatie in Groningen. Die zoektocht kun je hierbij staken: ons congrescentrum telt allerlei fraaie en geschikte zalen voor congressen & seminars. Plan gerust met onze medewerkers een afspraak in voor een rondleiding en laat je overtuigen door de prachtige uitstraling van onze accommodatie.

De beste evenementen in Groningen beleef én organiseer je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172