Evenementen Friesland

Evenementen Friesland

Organiseer leuke groepsuitjes of evenementen in Friesland. Je hebt er maar weinig voor nodig: met een toplocatie ben je er al. Zeker als die locatie voorziet in vriendelijk personeel, mooie zalen en plezierige activiteiten. Wacht dus niet langer en stel een veelbelovend programma samen. Of de evenementen nou zakelijk of persoonlijk zijn, we hebben altijd verschillende mogelijkheden.

Evenementen met leuke activiteiten

Elk evenement wordt opgefleurd bij de aanwezigheid van activiteiten in het programma. Denk bijvoorbeeld aan Levend Tafelvoetbal, de Solextocht of het Militaire Dienstplichtspel. Of maak het jezelf lastig(er) door op stap te gaan met een ezel. Een ezel die koppig kan zijn en wellicht een andere kant op wenst te gaan dan jullie gezelschap van plan was...

Alternatieve wandelingen zijn de GPS-Tocht met Fotospel (verrassend leuke opdrachten) en The Blacklist Citygame, een soort speurtocht door het dorp met een bijzonder modern jasje. Uiteraard zijn er ook uitjes op het evenemententerrein zelf, zoals Sterrenslag en de Disc Golf Clinic. Het zijn zomaar wat voorbeelden van uitjes die een verrijking voor het evenement kunnen zijn.

Congressen & seminars organiseren 

Misschien zit je in een totaal andere hoek dan de groepsuitjes en gaat het je eerder om het organiseren van congressen & seminars. Dan kunnen we je blij maken met meerdere (prachtige) zalen vol stijl en klasse. De faciliteiten zijn dik in orde. Van flipovers tot beamers, projectieschermen en notitieblokjes. De Postwagen is de juiste locatie voor dit soort evenementen in Friesland. 

Dan kunnen we je blij maken met meerdere (prachtige) zalen vol stijl en klasse

Evenement boordevol beleving 

Voeg iets extra's toe aan je evenement door ontvangstacts en side entertainment. Je hebt dan al snel een evenement boordevol beleving. De hoofdacts maken het helemaal fantastisch. Ontbreekt er nog iets? Hooguit het eten en drinken. Met een uitstekend gewaardeerd restaurant (bekijk de menukaart) en begeerlijke buffetten zit dat wel goed. Smaakvol idee: de Indoor Barbecue

De leukste groepsuitjes en evenementen in Friesland organiseer je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172