Escape Spel Friesland

Escape Spel Friesland

Een supergaaf escape spel in de provincie Friesland speel je bij Partycentrum De Postwagen. Misschien is Het Wilde Noorden wel het allerleukste escape spel van Friesland. Je reist terug in de tijd en maakt onderdeel uit van een historische legende over criminele cowboys en corrupte sheriffs in Tolbert.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Superspannend

Out of the box denken; hoofdrekenen, logisch redeneren, al deze vaardigheden kun je inzetten tijdens het escape spel Friesland in De Postwagen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, familiedag of om iets met vrienden te doen. Origineel; uitdagend, educatief en bovenal superspannend! Een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Uitleg escape spel Friesland

Het is nu mogelijk om het escape spel Friesland te reserveren. Boek snel en ga het avontuur aan. Jullie groep wordt verwelkomd in het restaurant (aka de saloon). Daar nemen jullie plaats, voor zolang het duurt... want reken er maar op dat dit niet de plek is waar jullie blijven. Er gaat iets gebeuren waardoor jullie in een stressvolle setting belanden. 

Speurneus

Jullie uitdaging: binnen één uur ontsnappen uit die setting. Hoe jullie kunnen ontsnappen? Daar moeten jullie zelf achter zien te komen! Zoek als een speurneus naar aanwijzingen en los verschillende raadsels en opdrachten op. Uiteindelijk komen jullie tot de oplossing en kunnen jullie ontsnappen. Komen jullie er echt niet uit? Vraag dan om een hint om verder te komen. Maar niet te vaak, want dit gaat ten koste van jullie tijd. Dus maak de juiste beslissing!

Escape Spel Friesland, een mooie activiteit van uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's