Escape Spel Drenthe

Escape Spel Drenthe

Bij partycentrum De Postwagen speel je hét escape spel van Drenthe, misschien wel de allerleukste van de provincie. Ga het avontuur aan en kom achter ieders intelligentie en vaardigheden. Zet dit alles in om te ontsnappen uit de kamer waarin jullie worden opgesloten, na een misluke missie.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Ideale activiteit

Out of the box denken, hoofdrekenen, logisch redeneren, al deze vaardigheden moeten worden ingezet om te slagen in het escape spel Drenthe. Het is een ideale activiteit voor teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeestjes of bijvoorbeeld een familie-uitje. Uitdagend, educatief, origineel en heel erg spannend, een aanrader voor jong en oud!

Een aanrader voor jong en oud

Escape spel Drenthe uitleg

Reserveer nu het escape spel Drenthe bij De Postwagen en begin met het avontuur. Jullie missie start al direct met een persoonlijk bericht van de indiaan Patser Ponto. Hij stuurt jullie op een geheime missie. Helaas is zijn vijand Dirty Derk (de sheriff van Tolbert) ook in de buurt. Het escape spel gaat los....

Ouderwetse cel

Jullie worden opgesloten in een ouderwetse cel en de deur achter jullie gaat op slot. Het is aan jullie om binnen de tijdslimiet van één uur weer te ontsnappen. En jullie moeten zelf uitvinden hoe! Zoek naar aanwijzingen, opdrachten en raadsels om alles op te lossen. Is alles opgelost, dan kunnen jullie de deur naar buiten openen. 

Kostbare minuten

Lukt het jullie niet snel genoeg? Vraag dan om een hint om verder te komen. Maar een hint is niet gratis, het kost jullie kostbare minuten... Dus denk zelf nog even verder! 

Escape Spel Drenthe, de geliefde activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie