Escape room voor groepen Groningen

Escape room voor groepen Groningen

Op zoek naar een escape room voor groepen in Groningen? Zoek niet verder en boek nu snel de escape room van De Postwagen! De Postwagen biedt sinds kort de allerleukste escape room voor groepen in Groningen aan. Een superspannend uitje dat ideaal is als teambuildingsuitje, activiteit voor een familiedag of dagje weg met een grote vriendengroep. Test jullie intelligentie en vaardigheden en ontsnap zo snel mogelijk uit de escape room. Hieronder lees je er alles over.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Ideaal als uitje voor groepen

Bij De Postwagen zijn vijf kamers te vinden. Uit al deze kamers is te ontsnappen door het oplossen van dezelfde raadsels en opdrachten: de opdrachten in de verschillende kamers zijn namelijk identiek. Hierdoor is dit een ideale escape room voor groepen in Groningen.

Onderling strijden voor de beste prestatie

Een groep kan opgedeeld worden in teams van ongeveer vijf personen per kamer, elk team moet dan dezelfde opdrachten oplossen. Een eerlijke strijd dus! Perfect als origineel en spannend spel voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Onze escape room voor groepen heeft een thema en een bijzonder verhaal. 

De Escape Room, een populaire activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie