Escape room voor groepen Drenthe

Escape room voor groepen Drenthe

Zoekt u een escape room voor groepen in Drenthe? Zoek niet verder, want De Postwagen biedt misschien wel de allerleukste van de provincie! Onze escape room is een echte aanrader als uitje voor vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's. Een bezoekje aan onze escape room voor groepen in Drenthe is echt superspannend.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

De intelligentie en vaardigheden van alle groepsleden wordt flink getest. Jullie moeten proberen om zo snel mogelijk te ontsnappen, maar dat is moeilijker dan je denkt. Lees hieronder meer over onze escape room voor groepen Drenthe.

Fantastisch uitje voor groepen

Er zijn bij De Postwagen vijf escape rooms te vinden. De vijf kamers zijn vrijwel identiek en om te ontsnappen moeten er dezelfde opdrachten en raadsels worden opgelost. Hierdoor zijn de kamers van De Postwagen perfect als escape room voor groepen in Drenthe.

Dezelfde escape rooms, een gelijke strijd

Een groep tot bijvoorbeeld 25 personen kan namelijk worden opgedeeld in kleine teams van ongeveer vijf personen. Voor elk team is een eigen kamer beschikbaar. De verschillende teams moeten dus dezelfde opdrachten oplossen en zo is het een gelijke strijd.

Welk team vindt het eerst dé oplossing? Onze escape room voor groepen Drenthe is ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje of familie-uitje. Er zijn echt mogelijkheden genoeg! 

De Escape Room, een gave activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's