Escape kamer Groningen

Escape kamer Groningen

Escape kamer Groningen

Escape kamer Groningen, nu ook te vinden bij De Postwagen! Sinds kort is De Postwagen ook het juiste adres voor dit superspannende spel. Je wordt opgesloten en hebt precies zestig minuten de tijd om te ontsnappen uit een kamer met een thema. Hoor de seconden wegtikken, doorsta de stress en kom op tijd tot de oplossing. Wie is er de beste teamplayer en haalt het beste bij iedereen naar boven? Wie neemt het voortouw en stuurt iedereen in de juiste richting? Je komt erachter in de escape kamer Groningen!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Escape kamer van De Postwagen

Wat moet je je voorstellen bij een escape kamer? Je wordt verwelkomd in het restaurant. Daar krijg je iets in handen. Kort daarna wordt je als team (minstens twee spelers per kamer) opgesloten in een kamer met een thema. De deur gaat op slot en het is aan jullie om deze weer te openen.

Escape room met een verhaal

Van tevoren weet je niet wat je kunt verwachten, dat is wat het spel ook zo leuk maakt! Het enige wat je ontvangt, is een bevestiging van je reservering en een inleidend verhaal van een indiaan... Doel van het spel is om binnen zestig minuten te ontsnappen. In de escape kamer Groningen moeten allerlei aanwijzingen worden gevonden en er moeten opdrachten en raadsels worden opgelost. Zo kom je steeds dichter bij de uiteindelijk oplossing.

Escape Kamer Groningen, een spannend uitje bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie