Escape Kamer Drenthe

Escape Kamer Drenthe

Een ontzettend leuk en spannend uitje bij De Postwagen is de escape kamer Drenthe. Tijdens deze spannende activiteit wordt een team opgesloten in een kamer en is het de bedoeling om binnen één uur te ontsnappen. Hoe stressbestendig is jouw team? Blijven jullie rustig en lossen jullie alle raadsels op? Of raken jullie in paniek en lopen jullie volledig vast? Kom erachter in de escape kamer Drenthe!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Een echte aanrader: Escape kamer van De Postwagen

Nieuwsgierig naar de escape kamer Drenthe van De Postwagen? Natuurlijk kunnen we niet precies vertellen wat je ervan kunt verwachten, maar het wordt zéker een onvergetelijk uitje! Elk team wordt verwelkomd in het restaurant. Hier kan je je teamnaam invullen op een formulier. Dan worden jullie opgesloten in de kamer en kan het avontuur beginnen.

Volledig op elkaar aangewezen

Escape room met een bijzonder verhaal

De deur valt in het slot, maar hoe krijgen jullie deze weer open? Jullie zijn volledig op elkaar aangewezen. Zoek in de kamer naar aanwijzingen om alle raadsels en opdrachten op te lossen. Ga van oplossing naar oplossing en ontsnap uiteindelijk uit de escape kamer Drenthe. Een escape room met een bijzonder verhaal... 

Escape Kamer Drenthe, een vermakelijk uitje bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie