Escape Game Groningen

Escape Game Groningen

Groningen heeft een nieuwe escape game bij Partycentrum De Postwagen! Sinds januari 2017 is het mogelijk om hier een leuke escape game te boeken. Voor elke groep is deze activiteit hoe dan ook een onvergetelijk uitje. Boek dit uitje met een gebalanceerd team en ontdek de sterke en zwakke punten van je vrienden, familieleden of collega's

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Een echte aanrader: Escape game Groningen

Opschudding 

Deze escape game in Groningen brengt je terug in de tijd. Het is 1913 en er is opschudding in Het Wilde Noorden. Corrupte sheriffs werken samen met criminele cowboys... Jullie gaan je met de zaak bemoeien. Out of the box denken, logisch redeneren, alles komt aan bod. Je gaat de strijd aan met de klok én je wordt onderdeel van een historisch verhaal. Ontsnappen jullie binnen zestig minuten uit deze escape room? 

Corrupte sheriffs werken samen met criminele cowboys... Jullie gaan je met de zaak bemoeien.

De escape game Groningen is een ideale activiteit voor een teambuildingsuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een familie-uitje. Daarrnaast is het spel ook leuk om te spelen met een select gezelschap, het kan al vanaf twee personen!

Uitleg escape game Groningen

Wat kun je nu verwachten van deze escape game Groningen? Het leukste is natuurlijk om niet te veel te verklappen, maar het komt hier op neer: je wordt opgesloten door een woeste sheriff na een mislukte missie en je moet zo snel mogelijk proberen te ontsnappen.

Overmoedige indiaan 

Van tevoren krijg je uitleg van de overmoedige indiaan die jullie missie begeleidde. Daarna begint het avontuur. Deze escape room vergt het beste van jullie. Jullie krijgen exact zestig minuten om te ontsnappen. Hoe dat moet? Dat is aan jullie om uit te vogelen!

Stressbestendig?

Zijn jullie stressbestendig genoeg en houden jullie het hoofd koel om binnen de tijd alle raadsels en opdrachten te voltooien? Lopen jullie even vast, dan kan er om een hint gevraagd worden. Maar wees zuinig met hints, want daarvoor lever je minuten in...

Escape Game Groningen, een leuke activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie