Eetcafé Drenthe

Eetcafé Drenthe

Het mooiste eetcafé in Drenthe staat in Tolbert. Het eetcafé is verre van standaard. Enerzijds chique en stijlvol, anderzijds gezellig en landelijk. Het vriendelijke personeel van De Postwagen geeft alle gasten een welkom gevoel. De locatie is bovendien voorzien van een mooi terras.

Eetcafé met vele mogelijkheden

De Postwagen is een populaire lunchlocatie in Noord-Nederland. De historische uitstraling van het pand, de prima faciliteiten en het uitgebreide aanbod van gerechten zorgen voor een optelsom die moeilijk te weerstaan is. De variatie in het eten en de regelmatige vernieuwing van de menukaart verleiden gasten om vaak terug te komen. We werken zoveel mogelijk met:

  • Biologische ingrediënten;
  • dagverse producten en;
  • producten uit de streek. 

We houden met alle voorkeuren rekening. Er zijn gerechten met vlees en vis, maar er zijn ook vegetarische gerechten. Verder is er een kindermenu en een glutenvrij menu. We zijn een restaurant met gezond eten. De lunch is er eveneens in buffetvorm

Een optelsom die moeilijk te weerstaan is

Uit eten 's avonds

's Avonds zijn er meerdere opties om heerlijk uit eten te gaan. De menukaart van het restaurant toont allerlei smaakvolle gerechten. Er zijn tal van aantrekkelijke alternatieven. De buffetten bijvoorbeeld. De Bulgaarse Smulsteen. De Toffe Tafelgrill of de Indoor Barbecue, afhankelijk van de groepsgrootte. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons eetcafé in Drenthe.

Combinatie met leuke activiteiten

Naast het sfeervolle eetcafé in Drenthe zijn er bij De Postwagen vermakelijke activiteiten. De combinatie van lekker eten en leuke uitjes valt bij onze gasten goed in de smaak. Voorbeelden van activiteiten zijn: Race to Escape, Beleef de Moonwalker, Ik hou van Holland, Levend Tafelvoetbal en Sterrenslag. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties, ook voor grote groepen

Centraal in Noord-Nederland 

Het maakt niet uit waar je woont in Drenthe, De Postwagen is bijna altijd makkelijk te bereiken. Dat komt door de centrale ligging in Noord-Nederland, niet ver van de snelweg (A7). Dorpen als Roden, Marum en Leek liggen op een steenworp afstand. Assen, Zuidhorn of Drachten liggen net zo gunstig. Parkeren is geen probleem op de grote (gratis) parkeerplaats. 

Het gezelligste en beste eetcafé in Drenthe is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's