Drive-In Movie Night Bedrijfsuitje

Drive-In Movie Night Bedrijfsuitje

Eens in de zoveel tijd is het weer zover. Het bedrijfsuitje komt er aan... Ben jij ditmaal de pineut om het bedrijfsuitje te regelen voor een grote groep? Geen paniek. Of zie je het juist als een eer? Stay positive. Een bedrijfsuitje regelen voor een grote groep is makkelijker dan je dacht. Iedereen loopt warm voor iets speciaals.

Uniek: Thema Drive-In Bioscoop als bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitjes zijn soms een beetje suf. Niet origineel. Wat nou als je met iets voor de dag kunt komen dat wél op enthousiaste reacties mag rekenen? De Postwagen heeft een geweldig concept voor een uniek bedrijfsuitje: een Thema Drive-In Bioscoop als bedrijfsuitje voor grote groepen!

Een bijzondere sfeer. Bijzonder gezellig.

Soms zie je het in films: auto's die netjes opgesteld staan op een terrein met een openluchtbioscoop. Een bijzondere sfeer. Bijzonder gezellig. Het is nu mogelijk om exclusief met je collega's naar je 'eigen' Drive-In Bioscoop te gaan op het fraai ingerichte evenemententerrein van De Postwagen. Kies een thema en wij zorgen voor een fantastische aankleding en een passende ontvangst. Uiteraard is er ook popcorn!

Drive-In Bioscoop: nog mooier met een thema

Een Drive-In Bioscoop biedt sowieso al een hele belevenis, maar het wordt nog mooier met een thema. Wat dacht je van een...

 • ...Horror Movie Night met pure angst, waarbij waarschijnlijk iedereen de autodeuren op slot doet... Buiten voelt het niet zo veilig. Wat doet die man daar? Wat was dat voor geluid? Klopt dit wel? Hoort dit bij de film? Help! Dit is een bedrijfsuitje waar nog lang over wordt gesproken. Goed gedaan!
 • ...American Movie Night met typische Amerikaanse attributen, de klassieke Drive-In Bioscoop zoals ie altijd was bedoeld. Geniet van de Amerikaanse look and feel met alles erop en eraan. Ideaal entertainment voor grote groepen. Make America Great Again.
 • ...Western Movie Night waarbij de Drive-In Bioscoop ingericht is in de stijl van een Western. Met onder andere cowboys en een (rodeo)stier. Dit Wilde Westen is een mooie aanvulling op Het Wilde Noorden dat je eerder op de avond of overdag zou kunnen doen als activiteit!

De film speelt zich af op een groot scherm. Leun achterover in je autostoel. Luister de film mee via de radio. Ttoevallig geen radio in je auto? Geen probleem! Wij hebben radio's beschikbaar.

Dit mag je verwachten

 • Horror, American of Western Drive-In Movie Night in stijl.
 • WiFi en WhatsApp-service voor extra drankjes en popcorn van scare actors, candy girls of cowboys.
 • Compleet evenemententerrein exclusief voor jullie bedrijf.

​Collega's met oldtimers?

Bij het opstellen van de auto's op het evenemententerrein krijgen eventuele oldtimers voorrang. Zij mogen lekker vooraan staan. Want zeg nou zelf: het rijden in een oldtimer mag beloond worden. Zeker als het nog net even dat extra ouderwetse tintje toevoegt aan de Drive-In Bioscoop.

Mogelijk programma

 • 20.00 - 21.00 uur Inrijden, volg de instructies van de parkeerwachter   
 • 21.30 uur Start Film.
 • 23.30 uur Einde film/uitrijden.
Prijs op aanvraag

​Locatie

De Drive-In Bioscopen van De Postwagen vinden plaats op het evenemententerrein. Partycentrum De Postwagen ligt strategisch tussen Drachten en Groningen, je bent er zo via de A7 (afrit 33/34).

Hoofdstraat 53
9356AV
Tolbert
 

Vrijblijvend een offerte ontvangen 

Natuurlijk wil je een offerte ontvangen, zodat je weet waar jullie aan toe zijn. Die offerte bindt je vervolgens aan helemaal niets. Dat wil zeggen: een offerte is niets meer dan een optie. Die optie kun je in alle rust bekijken, waarna je vervolgens besluit of je de optie definitief omzet in een reservering. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging, waarin alles nog eens keurig wordt opgenoemd. Enkel gemak en geen verrassingen.

 

Neem contact met ons op

✓Ontvang binnen 8 uur reactie op maandag t/m zaterdag

 • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
 • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
 • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's