Drive-In Movie Night Bedrijfsuitje

Bedrijven zijn enthousiast: complete openluchtbioscoop • bijzondere sfeer • thematische inrichting

Ben jij aangewezen om deze keer het bedrijfsuitje te regelen voor een grote groep? Yes! Zie het niet als een zware taak, want wij maken het je heel eenvoudig. We hebben een ontzettend gaaf en origineel concept bedacht. Een (Thema) Drive-In Bioscoop als bedrijfsuitje.

Ja, je kunt gewoon weer een redelijk standaard bedrijfsuitje doen. Natuurlijk. Er is niets mis met een gave escape room of een toertocht op de VETbike. Je kunt ook iets doen dat écht spectaculair is: voor jullie organisatie een eigen Drive-In Bioscoop op het (speciaal hiervoor ingerichte) evenemententerrein van De Postwagen.

Je kunt ook iets doen dat écht spectaculair is

Alle collega's komen in auto's aanrijden en stellen zich in rijen op voor het scherm. Zo'n openluchtbioscoop creëert automatisch al een bijzondere sfeer, maar de thematische inrichting maakt het helemaal af. Het wordt een unieke ervaring voor jullie allemaal.

Groot voordeel: niemand hoeft heel actief iets te doen. Eindelijk een bedrijfsuitje zonder flauw gedoe, inspanning of zelfs uitputting. Kom ontspannen bij elkaar in de avond. In een sfeervolle setting. Het is tijd voor drank en popcorn.

Drive-In Bioscoop: helemaal gaaf met een thema

De Drive-In Bioscoop is absoluut al een hele belevenis, maar het wordt helemaal gaaf met een thema. Wat dacht je van een...

 • ...Horror Movie Night waar angst domineert en iedereen voor de zekerheid de autodeuren sluit. Buiten voelt niet veilig meer. Wat deed die man daar precies? Wat was dat? Wat een naar geluid? Hoort dit bij de film? Red ons! Dit is het bedrijfsuitje waar nog lang over wordt gesproken.
 • ...American Movie Night waarin we typische Amerikaanse attributen tonen, de ouderwetse Drive-In Bioscoop zoals ie altijd was bedoeld. Geniet van de Amerikaanse look and feel met alles erop en eraan. Ideaal entertainment voor grote groepen. Make America Great Again.
 • ...Western Movie Night waarbij de Drive-In Bioscoop ingericht is in de stijl van een Western. Met onder andere cowboys en een (rodeo)stier. Dit Wilde Westen is een mooie aanvulling op Het Wilde Noorden dat je eerder op de avond of overdag zou kunnen doen als activiteit!

De film speelt zich af op een groot scherm. Leun achterover in je autostoel. Luister de film mee via de radio. Toevallig geen radio in je auto? Geen probleem! Wij hebben radio's beschikbaar.

Dit mag je allemaal verwachten

 • Horror, American of Western Drive-In Movie Night in stijl.
 • WiFi en WhatsApp-service voor extra drankjes en popcorn van scare actors, candy girls of cowboys.
 • Compleet evenemententerrein exclusief voor jullie bedrijf.

‚ÄčCollega's met oldtimers

Bij het opstellen van de auto's op het evenemententerrein krijgen eventuele oldtimers voorrang. Zij mogen lekker vooraan staan. Want zeg nou zelf: het rijden in een oldtimer mag beloond worden. Zeker als het nog net even dat extra ouderwetse tintje toevoegt aan de Drive-In Bioscoop.

Voorbeeld programma

 • 20.00 - 21.00 uur Inrijden, volg de instructies van de parkeerwachter   
 • 21.30 uur Start Film.
 • 23.30 uur Einde film/uitrijden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

‚ÄčLocatie

De Drive-In Bioscopen van De Postwagen vinden plaats op het evenemententerrein. Partycentrum De Postwagen ligt strategisch tussen Drachten en Groningen, je bent er zo via de A7 (afrit 33/34).

Hoofdstraat 53
9356AV
Tolbert

Drive-In Movie Night Bedrijfsuitje


Ontspannen avond

Heel origineel bedrijfsuitje

Gave thema's


Delen:
drive i

Contact opnemen over Drive-In Movie Night Bedrijfsuitje

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's