Drenthe events

Drenthe events

Van familiedag tot compleet congres: activiteiten en events organiseren in Drenthe doe je bij partycentrum De Postwagen. We zijn er voor kleine en grote groepen, particulier en zakelijk. Wat we bieden? Mooie zalen met allure, heerlijk eten en de leukste activiteiten. Dit alles in een prachtig pand en daarbuiten. De beste locatie voor events in Drenthe. 

De beste locatie voor events in Drenthe

Events met activiteiten

De juiste samenstelling van activiteiten zorgt voor aantrekkelijke events. De Postwagen helpt je hierbij stevig in het zadel. Vanuit heel Drenthe, Friesland en Groningen komen gasten naar ons pand voor unieke uitjes. Ga het leger in (Militaire dienstplichtspel), daag het andere geslacht uit (Jongens tegen de meisjes) en ontsnap uit een kamer (Race to Escape). 

Meer uitjes 

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden. Denk onder andere nog aan Levend Tafelvoetbal, Sterrenslag en Ik hou van Holland. Aanraders zijn de Moonwalker en de VETbike, hoewel we ook zeker het Daten met struisvogels mogen vermelden. Tot slot is de Maffia van het Noorden populair, evenals boogschieten op elkaar...

De juiste samenstelling van activiteiten zorgt voor aantrekkelijke events

Volledig verzorgde events

Mogelijk ben je meer op zoek naar zalen in plaats van activiteiten. De Postwagen heeft voor elke gelegenheid een passende zaal beschikbaar (als je op tijd bent):

Events in Drenthe winnen aan kwaliteit wanneer ze volledig verzorgd zijn. Ook daarbij kunnen we helpen met facilitaire zaken en lekker eten. Bittergarnituur en salades, het Lunch Buffet (Standaard of Deluxe) of een warm en koud buffet: er zijn nogal wat opties. We hebben nog niet eens de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill genoemd, bij dezen. 

De Postwagen heeft voor elke gelegenheid een passende zaal beschikbaar (als je op tijd bent)

Events organiseren in Drenthe? Welkom bij een toplocatie in Noord-Nederland: De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172