Maffia van het Noorden groepsuitje Groningen

De Maffia van het Noorden

Geliefd bij groepen: interessante spelshow • lachen met opdrachten • grappig groepsuitje

Kruip in de huid van grote Maffiabazen als 'De Neus' of 'De Dominee'. Een duistere spelshow over drugs dealen, geld witwassen en 'klusjes' uit handen geven.

  • Duistere spelshow
  • Voeg je bij de maffia
  • Leuk voor groepen

De Maffia van het Noorden

Dompel je onder in de wereld van het criminele circuit tijdens deze duistere spelshow. Drugsdealen, liquideren, geld witwassen en vooral 'klusjes' uit handen geven komen uitgebreid aan bod. Het spel is geschikt voor iedereen en wordt gespeeld met meerdere 'families'.

Elke familie kent een maffiabaas; de Godfather. Natuurlijk heeft elke Don een sterke vrouw aan zijn zijde, La Mamma. Direct onder de maffiabaas in de hiërarchie valt de onderbaas, de Sutto Capo. De soldaten staan helemaal onderaan in rang, zij lossen allerhande klusjes op. De baas van deze soldaten noemen we de Capo, die valt onder direct gezag van de onderbaas en de maffiabaas.

Tot slot is er altijd nog de Consigliere, die geeft raad aan de maffiabaas en staat buiten bevel van enig ander lid. Tijdens het spel maakt u uitgebreid kennis met al deze karakters. U maakt immers voor even deel uit van de onderwereld van het Noorden.

Maffia van het Noorden: schuilt er in jou een duistere kant?

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om elke soldaat van een naam en karakter te voorzien. Zo hebben we de Grijpgrage Graaier, die steelt wat hij stelen kan. De Brede Bek, die zijn mondje altijd vooraan heeft. De Koude Killer, die een specialisatie liquidatie op zijn cv heeft staan. En natuurlijk Panische Paniek, die is letterlijk gevaarlijk ziek.

Het is aan de families om door middel van leuke en grappige opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen. Het is belangrijk geen geld te verliezen aan andere families, want een faillissement kan leiden tot een liquidatie. Naast dollars heeft elke familie hun eigen ‘Jokers’ zoals, Neeltje Jacoba, Mabel Wisse Smit of een huis dat ze kunnen verkopen.

Een verrassende avond, vol duistere en criminele activiteiten

Leuke opdrachten

De entertainer die het spel begeleidt laat van elke familie een lid naar voren komen, bijvoorbeeld alle Grijpgrage Graaiers. Vervolgens krijgen de Grijpgrage Graaiers een opdracht die past bij hun karakters. Zo is er voor de Grijpgrage Graaier een 'voelopdracht', kijken we hoe breed de bekken van de Brede Bekken echt zijn, en spelen we nog veel meer leuke opdrachten waar u ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven. Het belooft een verrassende avond te worden, vol duistere en criminele activiteiten. Heeft u al een alibi?

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

  • +-120 minuten | 13,75 p.p. (vanaf 20 personen)
  • +-120 minuten | 275,- per groep (8 tot 20 personen)
Veelgestelde vragen over De Maffia van het Noorden

Ja. Vanaf 20 volwassenen geldt er een korting voor kinderen.

Kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Luuk

We hebben de game Maffia van Het Noorden gespeeld, Niek en Cor waren leuke spelleiders, we hebben het rustig aan gedaan...volgens de mannen. Daarna gegeten in de grote zaal een één pans vleesgerecht, met bijlagen. Alles was prima verzorgd

Kraamzorg het Groene kruis

We hebben een top avond gehad, met stamppotbuffet en aansluitend het Penoza spel ,het was een goed georganiseerd fantastisch personeelsfeest, hartelijk dank! (13-11-2014)

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's