Dagje uit Drenthe

Dagje uit Drenthe

Voor een leuk dagje uit in Drenthe zijn er 3 belangrijke bouwstenen: aantrekkelijke activiteiten, lekker eten en een goede sfeer. Wat de locatie betreft zit je al goed. Ons partycentrum ligt op de rand van Drenthe, Friesland en Groningen, dus centraal in Noord-Nederland. Voor iedereen uitstekend bereikbaar. Nu dat is afgevinkt, is het tijd voor de bouwstenen. 

1. Activiteiten voor een dagje uit

Tijd voor een carrièreswitch. Bij De Postwagen worden jullie op zeer vermakelijke wijze klaargestoomd voor het leger via het Militaire Dienstplichtspel. Niet jouw ding? Misschien voel je je meer thuis bij de maffia of de struisvogels. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je iets van de omgeving wilt zien: dat kan via de rondritten door de regio (Solex, Moonwalker, VETbike). 

Workshops

Een leuk én leerzaam dagje uit in Drenthe: dat willen we bereiken met de bijzondere workshops. Enkele aanraders:

Iets van de omgeving zien: dat kan via de rondritten door de regio (SolexMoonwalker, VETbike)

2. Etentje bij een dagje uit

Een dagje uit in Drenthe is natuurlijk niet compleet zonder lekker etentje. Gelukkig heeft De Postwagen verschillende mogelijkheden. Laten we het eens hebben over de specialiteit uit Bulgarije: de Smulsteen. Of wat dacht je van de Toffe Tafelgrill? À la carte eten behoort eveneens tot de opties, bekijk hiervoor de menukaart van het restaurant

Bekijk de menukaart van het restaurant

3. Goede sfeer 

Tot slot een onmisbaar onderdeel van elk dagje uit: een goede sfeer. Belangrijke voorwaarden daarvoor zijn de vriendelijke bediening, de uitstraling van het gebouwencomplex en de inrichting van de zalen. Dat zit allemaal dik in orde bij De Postwagen, getuige de enthousiaste ervaringen van onze gasten. 

Enthousiaste ervaringen van onze gasten

Het leukste dagje uit in Drenthe vier je bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172