Congres in Friesland

Congres in Friesland

Fantastische mogelijkheden dienen zich aan voor het organiseren van een congres in Friesland. Sta paraat voor een gave congreslocatie op de rand van de provincie. Met een ruime keuze uit verschillende zalen en een compleet restaurant is De Postwagen Friesland een locatie die niet mag ontbreken op je lijstje. Bovenaan welteverstaan. De sfeer geeft de doorslag.

Sfeervolle zalen

Reken af met kaal, grijs en grauw. Kies voor stijlvol en sfeervol met een verantwoorde dosis chicheid. De Postwagen combineert een hypermoderne infrastructuur met de historische uitstraling van het pand, waardoor er een dynamisch sfeerbeeld ontstaat vol klasse. Deze inspirerende omgeving is perfect voor een professioneel congres in Friesland. Bovendien vallen de prijzen altijd mee. 

Deze inspirerende omgeving is perfect voor een professioneel congres in Friesland

Faciliteiten in Friesland 

Het organiseren van een congres vergt een gedegen voorbereiding. De Postwagen ondersteunt organisatoren door het aanbieden van diverse faciliteiten.

  • Beamers en projectieschermen
  • Geluidsinstallaties en microfoontjes
  • Flipovers, pennen en notitieblokjes

Natuurlijk is ook buiten alles goed geregeld met een groot parkeerterrein, uitgebreide bewegwijzering en digitale informatieschermen. 

Eten en drinken

De tijdsduur van het congres bepaalt in welke mate gasten voorzien moeten worden van eten en drinken. Zo is het Lunch Buffet (Standaard versus Deluxe) een aanrader als pauzemoment in de congresdag. Als (afsluitend) diner is een warm en koud buffet een optie, evenals de Indoor Barbecue of het luxe keuzemenu voor groepen. Probeer ook eens bittergarnituur en salades in het programma. 

Aanvullend entertainment

Met zalen en catering ben je er soms nog niet. Zorg voor aanvullend entertainment in de vorm van ontvangstacts, hoofdacts en side entertainment. Dat zet direct de toon. Op verzoek schakelen wij onze Entertainment Professionals in. Voordat je het weet heb je een kant-en-klare offerte binnen voor professioneel entertainment. 

Goede bereikbaarheid

Ons congrescentrum ligt op de uiterste rand van Friesland, in het grensgebied met Groningen en Drenthe. Die centrale ligging draagt bij aan een optimale bereikbaarheid. Het uitstekende wegennet helpt net zo goed: via de A7 (afrit 33/34) schiet het altijd aardig op, waar je ook vandaan moet komen. Daarmee is De Postwagen een ideale congreslocatie in Noord-Nederland. 

Voor de organisatie van een congres in Friesland ga je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie