Congres in Drenthe

Congres in Drenthe

Fraaie zalen met uitstraling en klasse: De Postwagen Drenthe is een uitstekende locatie voor een professioneel congres in Drenthe. Het oppervlakte per zaal verschilt. Van kleine tot (enorm) grote zalen, alles is aanwezig voor een goed georganiseerd congres. Dankzij de vele faciliteiten mis je niets. Het personeel laat de dag vlotjes verlopen. 

Faciliteiten voor een congres in Drenthe

Beamers, projectieschermen en flipovers zijn voorbeelden van typische faciliteiten. Daarnaast behoren geluidsinstallaties en microfoontjes tot de benodigdheden. Vanuit organisatorisch perspectief is het natuurlijk van belang om ook buiten alles voor elkaar te hebben. Daarom is er een groot (en gratis) parkeerterrein voor (onder andere) auto's, touringcars en limousines. 

Alles is aanwezig voor een goed georganiseerd congres

De zalen bekijken

Neem een duik in de fotogalerij voor een eerste indruk of plan een afspraak in met onze medewerkers voor een rondleiding in ons gebouwencomplex. Dan kun je in alle rust de zalen en faciliteiten bekijken. Na zo'n rondleiding is er waarschijnlijk nog maar één conclusie mogelijk: De Postwagen is ideaal voor een congres in Drenthe. 

Na zo'n rondleiding is er waarschijnlijk nog maar één conclusie mogelijk

Tussendoortje of diner

Waar je ook een congres organiseert, het is essentieel om goed voor de gasten en jezelf te zorgen. Zeker als het om eten en drinken gaat. Met chef-koks en uitstekende gerechten zit dat bij De Postwagen wel goed. Koffie, thee en gebak: van tussendoortje tot diner, laat ons de catering doen en verras je gasten met begeerlijke buffetten. Verder is de Indoor Barbecue een potentiële hit. 

Centrale ligging

Onze congreslocatie ligt op de rand van Drenthe, in een grensgebied met Groningen en Friesland. Die centrale ligging zorgt voor een gunstige bereikbaarheid. Door de omliggende infrastructuur (snelweg A7) profiteert De Postwagen optimaal van het imago als hét congrescentrum van Noord-Nederland. 

Een congres in Drenthe organiseer je zonder twijfel bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's