Classics LIVE met SoulBlender en Vinyl Show

Classics LIVE met SoulBlender en Vinyl Show

Classics LIVE: spectaculair discofeest met SoulBlender en Vinyl Show! Zet je schrap voor live spektakel. Proef de passie en energie van pure soul, disco en funk. Tel daar ook een lekkere dosis Motown bij op. Classics LIVE schittert als de fantastische opvolger van het Jaren 80 Feest.

  • Gloednieuw en uniek 70’s discofeest

In Tolbert loopt de tijd in tegengestelde richting: we gaan terug naar de 70’s met een gloednieuw en uniek discofeest. Een absolute aanrader voor alle dertigplussers!

  • Genieten van de twaalfkoppige live band SoulBlender

Een flinke lading topmuzikanten en muziekstijlen gaat in de blender. Deze hoogstaande mengelmoes brengt bekende hits en onbekende pareltjes. De remmen gaan direct los.

  •  Energiek entertainment met een krachtige uitstraling

Meteen vanaf de eerste intro spat het muzikale plezier van het podium. Het enthousiasme en de spontaniteit werken ronduit aanstekelijk. De onderlinge chemie is perfect voelbaar.

Dampend, nostalgisch, swingend en klassiek

SoulBlender belooft een aantrekkelijke mix van ‘dampende sixties soul met ‘nostalgische seventies disco’, ‘swingende funk’ en ‘klassieke Motown-hits’. En er is meer: DJ SoWieSo met zijn Vinyl Show!

  • Het echte geluid: authentieke classics vanaf origineel vinyl

Deze bijzondere avond blijft speciaal dankzij de Vinyl Show. De DJ draait enkel en alleen met vinylplaten. Authentieker krijg je het niet, dit is het echte geluid. Heerlijk om te horen.

Classics LIVE is een verademing voor muziekliefhebbers en brengt het beste naar boven. Beleef een sfeervolle topavond. Verzeker jezelf van een plekje, haal zo snel mogelijk de tickets in huis.

10,- p.p. 
(inclusief servicekosten)

TICKETS

     Zaterdag 23 maart  
     21.00 - 01.00 uur
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172