Citygame Drenthe

Citygame Drenthe

De Citygame is echt hot. Bij de Citygame van Drenthe doorkruis je in rap tempo en vol spanning het dorp ('de stad') met een tablet, op jacht naar virtuele voorwerpen. Deze items zijn allesbepalend in een meesleurend verhaal! De verhaallijn hangt af van het soort Citygame dat je speelt. Elke Citygame van Drenthe heeft namelijk een ander thema.

Citygame Drenthe: verschillende soorten

The Blacklist Citygame

  • Een vaak gekozen Citygame in Drenthe is The Blacklist Citygame. De Tolbert City Police Department (TCPD) moet in dit verhaal samenwerken met een zeer intelligente crimineel, Remon Roodsema. Samen willen zij een verschrikkelijke moord oplossen. 

    Ze krijgen het helaas niet voor elkaar en dus moeten jullie op zoek naar aanwijzingen in Tolbert. Deze Citygame is erg gaaf als activiteit voor vrienden, collega's of familieleden en is daarnaast uitstekend geschikt als vrijgezellenfeest
Een verschrikkelijke moord oplossen

The Ultimate Wedding Citygame

  • Een eveneens populaire Citygame in Drenthe is The Ultimate Wedding Citygame, hét vrijgezellenfeest voor vrouwen. Het verhaal? Jullie vriendin denkt dat ze klaar is voor haar bruiloft, maar er moet nog heel wat gebeuren... De ceremoniemeester is er namelijk vandoor gegaan!

    Jullie kunnen haar bruiloft redden, enkel en alleen als jullie goed samenwerken in het zenuwslopende gevecht tegen de tijd. Verken het dorp en vind op tijd alle voorwerpen, want het slagen van de bruiloft ligt in jullie handen... 
Zenuwslopend gevecht tegen de tijd

Superleuk: persoonlijke herinneringen door de opdrachten 

Tijdens elke Citygame in Drenthe moet je foto's maken om bepaalde opdrachten te voltooien. Dat levert soms ontzettend grappige situaties op, maar bovenal resulteert het in een machtig mooi fotoboek in de speltablet. Dankzij deze gekke foto's bewaar je prachtige, persoonlijke herinneringen aan deze toffe activiteit. 

Ja! Citygame Drenthe combineren met lekker eten

Maak je dagje uit compleet met een verrukkelijk etentje. Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor, afhankelijk van de grootte van je groep. Ga bijvoorbeeld voor de Toffe Tafelgrill of een Warm en koud buffet. Waar je ook voor kiest, het wordt genieten. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's