Business Bootcamp

Bedrijven tevreden: betere concentratie • goede trainer • iedereen enthousiast positief

De Business Bootcamp van De Postwagen helpt bedrijven met een effectieve vorm van teambuilding. Investeer in de gezondheid van medewerkers en kies samen voor deze sportieve invulling van het teamuitje.

De Postwagen biedt een actieve boost voor medewerkers met de Business Bootcamp. In samenwerking met een gecertificeerde en ervaren trainer gaan jullie de uitdaging aan om de week fitter, sterker en gezonder te beginnen of af te sluiten. Toegankelijk voor werknemers van ieder niveau.

Goed voor de gezondheid

De Business Bootcamp bevat prettige en professionele programma's voor alle medewerkers. Deze workshop is speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Inspanning in de buitenlucht is bovendien een effectieve vorm van teambuilding. Allerlei voordelen dus.

De voordelen

De voordelen zetten we graag in de spotlights. Deze bootcamp draagt bij aan de verhoging van de productiviteit, een betere concentratie en een verlaging van het ziekteverzuim. Daarnaast is de activiteit geschikt voor stressreductie en teambuilding. De trainer zorgt voor het juiste materiaal. Dit wordt leuk!

Tip: vrijdagmiddag

Neem voortijdig contact met ons op over de mogelijkheden rond de Business Bootcamp. De locatie is De Postwagen (achter het Little house, in en rondom het speelveld). De dagen en tijden zijn flexibel. Een tip? Deze activiteit vormt een prima voorbereiding op de vrijdagmiddagborrel... Profiteer met z'n allen van de genoemde voordelen. Een uitstekende afsluiter van de week.

Een uitstekende afsluiter van de week

Kracht en uithoudingsvermogen verbeteren

Onze Business Bootcamp verbetert jullie kracht en uithoudingsvermogen door intense groepstrainingen onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het sporten in teamverband is goed voor de teamspirit. De Postwagen raadt alle bedrijven aan om deze workshop vroegtijdig te reserveren. 

Locatie

Je kunt ons vinden in Tolbert/Leek, tussen Drachten en Groningen. Via afrit 33 vanuit Heerenveen of afrit 34 vanuit Groningen ben je er zo. Het openbaar vervoer biedt met bushalte Rotonde Tolbert een alternatief.

Business Bootcamp


Kracht en uithoudingsvermogen verbeteren

Goed voor de teamspirit

Aanrader voor bedrijven


+-60 minuten | 12,- p.p. (vanaf 20 personen)

+-60 minuten | 240,- per groep (tot 20 personen)


Deze workshop is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Business Bootcamp De Postwagen Drenthe

Contact opnemen over Business Bootcamp

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's