Foto 1 voor 'Algemene informatie' trouwen in Groningen

Diverse bruiloftsarrangementen

De mogelijkheden zijn eindeloos...

Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven. Het team van De Postwagen staat voor jullie klaar om dit waar te maken. Van een sfeervol welkom tot een gezellige afsluiter: samen maken we er een prachtig feest van!

  • Schitterende zalen
  • Mooie arrangementen
  • Een prachtig feest

Diverse bruiloftsarrangementen

Party- en evenementencentrum De Postwagen beschikt over 13 zalen; er is er vast één bij die bij jullie past…kom gerust eens langs om ‘voor te proeven’.

Kom gerust eens langs om ‘voor te proeven’

Voorbeeld Bruiloftarrangementen

De Postwagen heeft diverse bruiloftsarrangementen waaruit jullie kunnen kiezen. Om jullie op weg te helpen, hebben wij 3 voorbeeld arrangementen. Natuurlijk kunnen jullie ook jullie eigen bruiloftsarrangement samenstellen.

Trouwen kan overal in de Gemeente Leek!

Sinds 1 september 2008 is het mogelijk te trouwen op een locatie naar keuze binnen de gemeente Leek. Aanstaande bruidsparen kunnen voortaan zelf bepalen waar ze elkaar het jawoord willen geven. Wel moet de locatie aan een aantal voorwaarden voldoen. Mensen die bijzondere wensen hebben, doen er goed aan om tijdig bij Burgerzaken te informeren.

Een speciale locatie voor het huwelijk

Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor de mooie kerk van Tolbert of Midwolde, Landgoed Nienoord, midden in de natuur of één van de zeer sfeervolle zalen van De Postwagen. Als jullie een speciale band hebben met een locatie in de gemeente Leek dan kan jullie trouwplechtigheid er gehouden worden.

Willen jullie ons zalencentrum van tevoren bezichtigen?
1 telefoontje is voldoende voor het maken van een afspraak!

Foto 1 voor 'Algemene informatie' trouwen in Groningen

Contact opnemen over algemene informatie

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Thijs Van der laan

Een onvergetelijke dag! De postwagen is in alle opzichten een perfecte locatie. We hebben hier op 6-9-2019 mogen dineren in het restaurant voor ons huwelijk met onze gasten! Wat hebben wij en onze gasten genoten. Betere bediening en eten vind je nergens! Vervolgens ons trouwfeest ook gegeven in de grote zaal. Onze dag bestond alleen maar uit geluksmomentjes !!

Bob

Onze bruiloft hier gehouden inclusief themafeest, alles zeer goed verzorgd en geregeld, eten, hapjes en dranken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De Bruin

Wij zijn 1 feb 2019 in de postwagen getrouwd en hebben ons feest hier ook gevierd. Het was geweldig! Wat een lieve mensen hebben jullie in dienst! We hadden de hele dag 1 aanspreekpunt en niets was te veel. Er werd overal mee geholpen, al was dat niet eens altijd nodig en niets was te veel. Ook s avonds, toen er meer mensen in de bediening stonden, was iedereen even vriendelijk en behulpzaam. Ook van onze gasten kregen wij terug dat het zo n geweldige lokatie was. Super postwagen!! Heel erg bedankt voor de geweldige dag!!

Jelly

In november vorig jaar hebben wij hier onze koperen bruiloft gevierd. Een prachtige locatie, en onze wensen werden vriendelijk voldaan. Tevens werd er fijn meegedacht. Een zeer geslaagde avond! We kregen nog een leuke verassing, waarvan we gisteravond hebben genoten: een compleet diner voor 2! We hebben een heerlijke avond gehad en fantastisch gegeten. En aan het einde hoefden we niets af te rekenen! Zo krijg je nog es wat, echt top!

Bouwmeester

Vorige week (15-6-18) zijn wij getrouwd. Na de ceremonie zijn we met onze dag gasten hier eerst gaan eten. Aan onze veganistisch en vegatarische gasten werd ook gedacht. Uitstekend en heerlijk was dat. Aansluitend een top feest gehad. 2 mooie zalen hadden wij afgehuurd. Bediening was vriendelijk en goed. Je kunt hier echt goed feesten.

Nicole

26-08-2016 was de postwagen onze trouwlocatie voor de familietafel en ons feest! Geweldig groot feest gehad tot diep id nacht met goede samenwerking met de Postwagen!! Gister een jaar getrouwd en met onze bon heerlijk bij jullie gegeten en herinneringen van vorig jaar opgehaald! Echt een Top Locatie!! Dank voor een onvergetelijke dag die ook mede door jullie is mogelijk gemaakt! Noël & Nicole

Review afkomstig van: Facebook

Mathilde

Onze bruiloftsdiner + feest gevierd bij de Postwagen. Alles was super geregeld en ze hadden alle aandacht voor ons als bruidspaar. Onze gasten waren ook zeer tevreden! Eten is super lekker (en veel!) en de zalen zijn ook groot genoeg (en toch gezellig) voor een spectaculair feest. Echt top!

Review afkomstig van: Facebook

Geja

25-11-2016 hebben wij een fantastische bruiloft gehad op deze mooie locatie! We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van de gasten m.b.t. het eten, bediening en vriendelijkheid van het personeel! Al met al hebben wij dankzij de Postwagen een fantastische trouwdag gehad waar we nog vaak aan terugdenken.

Review afkomstig van: Facebook

Ingrid

We hebben ons trouwfeest afgelopen vrijdag gevierd in de Postwagen. Het was geweldig! Niks tekort gehad! Bedankt!

Review afkomstig van: Facebook

Jan nauta

Geweldig bruiloft gehad. Alles goed geregeld, lekker gegeten en ook het personeel( Daniel )was top. Al met al bedankt iedereen bij de postwagen????????????

Bert en Janke

Vrijdag 1 mei onze bruiloft in de Postwagen gevierd,we hebben het geweldig gehad, keurig verzorgd, top bediening en heerlijk warm en koud buffet, kortom een aanrader!!

Garst

Ons bruiloftsfeest gevierde bij de postwagen. Koud warm buffet en de verzorging van ons bruiloftsfeest was in een woord fantastisch. Zeker om aan te bevelen.

N. Oost-de Vegt

Vrijdag 15-7-2016 zijn we in de Postwagen getrouwd. van de ceremonie tot aan het einde van het feest was alles goed geregeld. Wij hebben een geweldig feest gehad, met super vriendelijk personeel, lekker eten en een leuke sfeer!! voor herhaling vatbaar!!!

Els Nolden

Zaterdag 25 juni 2016 ons 40-jarig huwelijksfeest van 17.00 tot 21.00u gevierd in het Steakhouse. Volgens mij liet niets te wensen over. De bediening was goed en kwam regelmatig langs voor de drankjes. Ook de 2 vegetarische schotels vielen in zeer goede aarde. Het buffet was heel goed verzorgd en voor onze 2 kleinkinderen was er apart een bord patat met frikandel en appelmoes. Het zag er allemaal prima uit en wij kregen de complimenten o.a. Veel verschillende gerechten en er was meer dan genoeg van alles en de sfeer was goed. Een aanrader dus!

Hans Dunning

We hebben onlangs onze bruiloft bij de Postwagen gehouden. Het is een onvergetelijke dag geworden. Het eten en drinken was prima verzorgd. Tevens de complimenten aan het personeel voor de bediening. Het is zeer beslist de moeite waard, om bij de Postwagen uw feest te laten verzorgen. Nogmaals bedankt "De Postwagen"!!

Ferry en Alinda Hoogland

Vrijdag 15 april ons huwelijk gevierd in de Postwagen. Heerlijk gegeten, vlotte bediening en goede sfeer. Alle gasten hebben genoten!

gerard & Ingrid Brink

Afgelopen vrijdag Hebben wij bij jullie onze bruiloft gevierd, eerst heerlijk een lopend buffet gehad en daarna een geweldig feest. Was allemaal super!!!!

Myles

Alles super geregeld op onze bruiloft! Heerlijk gegeten en fijne bediening. Op aanvraag mooi aangekleed tijdens het diner en ook snelle bediening tijdens het feest.

Rudi en Aafke

28-11 getrouwd en gegeten in de postwagen! Alles was perfect geregeld en heerlijk gegeten in het restaurant! Personeel heel mee denkend met onze trouwerij! Ook de foto reportage binnen is super geworden! Heel erg bedankt voor alles!

Ronald & Dorissa

Op vrijdag 5 september zijn wij getrouwd en hebben de hele dag doorgebracht in de Postwagen. Wat hebben wij een geweldige dag gehad en hierin heeft de Postwagen een zeer groot aandeel in gehad. Alles is mogelijk en alles gaat in goed overleg. Wij kunnen iedereen aanraden op uw (huwelijks)feest te vieren op deze geweldige locatie. Oetze & alle anderen: Bedankt voor alles!!

Pieter en Annet Faber

Op vrijdag 29 augustus hebben wij ons huwelijksfeest gevierd in de Postwagen. Het was super!! Alles was goed geregeld en het eten was heerlijk!!

Bruidspaar Koster-Hummel

Wij mochten ons huwelijksfeest vieren in de zalen van de Postwagen en voorafgaand eten aldaar. Het was echt in één woord GEWELDIG! Goed personeel, fantastisch eten en drinken en tot in de puntjes verzorgd! Een aanrader!

Linda en Ferry

Op 06 juni hebben wij onze bruiloft mogen vieren bij de Postwagen. We kijken terug op een geweldige feestavond en super bediening! Ook de gasten waren allemaal ontzettend enthousiast!

Nanda en Stefhan

Wij hebben vrijdag 25 april onze bruiloft gevierd, alles was uitstekend verzorgd. savonds nog heerlijk gedineerd met de gasten, en allemaal positieve reacties gehad van de gasten. Kortom een super geslaagde bruiloft gehad mede dankzij jullie goede zorg. Postwagen bedankt jullie zijn een aanrader voor alle feesten en evenementen.

familie Ten Berge-Bergsma

zaterdag 11 januari hebben wij met kinderen,kleinkinderen en verdere familie en vrienden ons 50 jarig huwelijk gevierd in het Farmhouse. het is een onvergetelijk feest voor mijn vrouw en geworden. de entourage en het heerlijke eten en drinken hebben daar zeker aan bijgedragen. de beide dames van de bediening waren voortreffelijke gastvrouwen. Complimenten!!

fam Klaver

we hebben 27 juli een top feestje gehad i.v.m. ons 50 jarig huwelijk.we voelden ons welkom en het eten en de bediening was geweldig. heel erg bedankt!!

fam Tuinstra

wij hebben op zaterdag 15 juni ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd in de Postwagen wij hebben een fantastise avond gehad het was tot in de puntjes verzorgd al onze gasten waren zeer te vreden ook over de fijne en vlotte bediening.

Piet en Jantje Jongsma

We hebben ons 25 jarig huwelijk bij jullie gevierd. De contacten vooraf waren heel plezierig. De avond was een succes! De catering en bediening prima! We hebben erg genoten en van onze gasten kregen veel positieve respons. Bedankt!

Leo & Marian

Onze bruiloft gevierd in de nieuwe zalen van de Postwagen! Wat is het prachtig geworden, warm & stijlvol! Verder ook erg tevreden over het contact vooraf, en de service en bediening op de dag zelf! Een aanrader dus, helemaal top!

Fokko en Marleen

Superleuk huwelijksjubileumfeest met familie gehad. Prima locatie en prettige "samenwerking", aanrader!

Frits Pals

Heel erg bedankt voor het leuke en goed verzorgde feest tijdens onze bruiloft. Erg gezellige bediening en ook heel erg goede sfeer in de zaal.. Hoop met een jaar of wat weer te komen om het nog eens over te doen in de vernieuwde postwagen... erg bedankt

fred en ivonne

net als 12,5 jr geleden een perfect feest , goed personeel, goede hapjes en alles is bespreekbaar. Over 12,5 jaar weer hoor vd partij. en eh ook de maaltijd was super en perfect van smaak. ga zo door en kent u depostwagen niet, niet twijfelen gewoon doen!!! fred en ivonne www.kinderhulpgambia.nl veendam

Cornelisse

We hebben een bruiloftfeest bij jullie gehouden en alles was prima geregeld zoals afgesproken. Bediening was uitstekend geregeld en we kwamen niks te kort

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's