Bruiloft Friesland

Bruiloft Friesland

De jurk is prachtig, het trouwpak past perfect en de ringen zijn oogverblindend mooi. Hetzelfde geldt voor de trouwlocatie: met schitterende zalen is De Postwagen de ultieme locatie voor een bruiloft in Friesland. Plechtigheden, recepties en feestjes zijn hier een groot succes. Van het officiële gedeelte tot het uitgebreide feest: eindeloos geluksmomentjes. 

Builoftsarrangementen Friesland

Geen stress. Keep calm en kies voor De Postwagen. We maken het makkelijk door jullie een aantal mooie arrangementen aan te bieden. Deze arrangementen verschillen allemaal een beetje van elkaar qua soorten en hoeveelheden hapjes en drankjes. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke dag met Bruiloftarrangement IBruiloftarrangement II of Bruiloftarrangement III.

Keep calm en kies voor De Postwagen

Trouwlocatie in Friesland

Er valt altijd wat te kiezen en zeker als het om onze trouwzalen gaat. Die variëren in sfeerbeeld (chique tot landelijk) en grootte (klein tot gigantisch). We laten je graag zien welke zalen populair zijn. Dat zijn 't Koetshuis en De Doorrit, evenals het Farm House en het Steak House. Vooral Dorpzicht (bovenzaal) valt in de smaak bij de bruidsparen. Deze zalen vormen een fraai decor voor de bruiloft in Friesland. 

Vooral Dorpzicht (bovenzaal) valt in de smaak bij de bruidsparen

Huwelijksrecepties 

Ook voor de huwelijksreceptie ontvangen we je graag. De mogelijkheden zijn net als de geluksmomentjes eindeloos. Inclusief receptieboek en bediening. Bekijk Receptie 1, Receptie 2 en Receptie 3 voor een impressie. 

Bruiloft + overnachting

Na afloop van de festiviteiten kunnen genodigden blijven slapen. Op loopafstand van de trouwzalen ligt een terrein met tien Russische legerwagons. Deze wagens staan opgesteld rondom een feestzaal, waar je nog even gezellig kunt nagenieten. Een unieke groepsaccommodatie met zestig slaapplaatsen en herinneringen 'in de maak'. 

Prima bereikbaar

De Postwagen is gevestigd in Tolbert, een vredig dorpje tussen Drachten en Groningen (centraal in Noord-Nederland). Na een rit over de snelweg (A7, afrit 33/34) is het nog maar een paar minuten rijden.

De ultieme locatie voor een bruiloft in Friesland: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie