Bruiloft feest

Bruiloft feest

De plechtigheden zitten erop, time to party: het bruiloft feest kan beginnen. Met De Postwagen bieden we je een perfecte locatie voor dit bijzondere feest. Daarbij regelen we alles, zodat jullie zonder zorgen mee kunnen doen aan het programma. Ervaar een dag vol plezier en schuif aan voor een smakelijk diner. Ontdek ons aanbod in zalen, activiteiten en overnachtingen. 

Mooie zalen voor het feest

Bij het feest hoort natuurlijk een mooie zaal. De zaal is zeer bepalend voor de sfeer. Onze trouwzalen lenen zich uitstekend voor het bruiloft feest. Met name 't Koetshuis (met podium) en De Doorrit zijn populair, deze zalen kun je eventueel samenvoegen. Dorpzicht is een chique bovenzaal. Er zijn nog meer zalen. Neem gerust contact op voor het inplannen van een rondleiding. 

Activiteiten tijdens jullie bruiloft feest

Maak het nog leuker en laat jullie bruiloft feest variëren door activiteiten toe te voegen aan het programma. Een Pubquiz of een spelshow als Ik hou van Holland vormt een vermakelijke opwarmer voor het feest. Ook uitjes als Nostalgie op de Solex en Toeren met de VETbike brengen de gasten op een laagdrempelige manier samen. Fijn, zo'n rondrit door de omgeving.

Een vermakelijke opwarmer voor het feest

Eten en drinken, hapjes en drankjes

Geniet van drankjes en verwen jullie gasten met bittergarnituur en salades of één van de andere buffetten. Vleeseters worden intussen gelukkig van de Indoor Barbecue, terwijl vegetariërs niets hoeven te vrezen: we hebben altijd vegetarische alternatieven, onder andere op de menukaart (vegetarische gerechten). Verder is er een Glutenvrij menu voor gasten met coeliakie.

Overnachten

Na het bruiloft feest hoeven jullie zeker nog niet naar huis te rijden. De groepsaccommodatie verwelkomt jullie met een fraaie feestzaal, terras en kampvuurplaats. Ideaal voor een afterparty. De volgende dag lekker uitslapen en je smaaksensoren verleiden bij de brunch. Overigens verklappen we alvast dat de groepsaccommodatie uniek is: tien Russische legerwagons. 

De perfecte locatie voor een bruiloft feest in Noord-Nederland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie