Bruiloft Drenthe

Bruiloft Drenthe

De plechtigheid, de receptie én het huwelijksfeest bij één locatie vieren: dat is het aanbod van De Postwagen, een stijlvolle trouwlocatie op de rand van Drenthe. Een schitterende plek om die vier magische woordjes ('Ik hou van jou') een eeuwig vervolg te geven in het bekronende jawoord. De bruiloft in Drenthe verzegelt jullie liefde voor elkaar. 

Geheel verzorgde bruiloft 

Het onmisbare voordeel van onze droomlocatie is het gemak: bij een bruiloft komt heel wat kijken; er moet veel geregeld worden. De Postwagen maakt het je makkelijk met alles op één plek. Zo beleven jullie een onvergetelijke dag zonder zorgen. Zoals de bruiloft hoort te zijn. Geniet van jullie grote dag. Ons team staat garant voor een geheel verzorgde bruiloft. 

Een sfeervolle bruiloft in Drenthe

Sfeer en gezelligheid ontmoeten elkaar, terwijl chique en landelijk het beeld van de trouwzalen bepalen. Deze zalen variëren qua grootte en overheersend sfeerbeeld. Zelf eens een kijkje nemen? De medewerkers van De Postwagen geven je op afspraak graag een rondleiding langs alle zalen. Zo krijg je een goede indruk van de (vrijwel) onbegrensde mogelijkheden. Doen hoor!

Huwelijksrecepties

Voorbeelden arrangementen

Een stijlvolle trouwlocatie

Bereikbaarheid  

Vanuit Assen, Groningen en Heerenveen is De Postwagen prima te bereiken. Maar die plaatsen liggen toch ver uit elkaar? Ja en dat benadrukt exact de centrale ligging van ons pand, nabij de A7 (afrit 33/34 op een paar minuten). In Noord-Nederland valt de reistijd dan ook altijd mee. 

Bruiloft + overnachting

Komen er gasten van ver? Laat ze lekker bij ons overnachten! Onze unieke groepsaccommodatie telt zestig slaapplaatsen in tien legerwagons uit Rusland. Deze wagons staan opgesteld rondom een fraaie feestzaal. Die zaal is uitstekend geschikt voor een eventuele afterparty: voorzien van een bar en tapinstallatie. Bovendien is er een keuken en zijn er sanitaire voorzieningen.

De Postwagen is de droomlocatie voor een bruiloft in Drenthe.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie