Populair 4 recensies

Borrelhapjes in het restaurant

Gasten genieten: heerlijke borrelhapjes • bijzonder borrelplankje • mooie locatie

Heerlijke borrelhapjes proeven bij grand café De Postwagen in Groningen, inclusief de geliefde borrelplank. Mis deze borrelhapjes niet, in stijl genieten.

Een borrelmoment in de middag is altijd genieten, vooral met lekkere borrelhapjes. Dat zit bij De Postwagen wel goed. We bieden diverse hapjes aan. Stuk voor stuk populaire opties, met name de Borrelplank. De hapjes zijn er voor elke dag in de week, dus je hoeft jezelf niet te beperken tot de vrijdagmiddagborrel. 

Heerlijke borrelhapjes

Vergeet voetbal, basketbal of honkbal. Onze favoriete sport is bitterbal. Daarom zul je altijd een portie bitterballen op de borrelkaart zien. Daarnaast genieten maatjes van 'borrelmaatjes'. Verder zijn blokjes kaas met mosterd populair, evenals de broodplank met tapenade en kruidenboter. Tot slot is de Borrelplank (diverse warme, koude en luxe hapjes) geliefd.

De locatie

We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij De Postwagen, een stijlvol restaurant met de sfeer van een grand café. Ons pand is gevestigd aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert, sinds 1780 al een geliefd adres. De entree is enkele minuten rijden van de A7 tussen Drachten en Groningen, de De Postwagen is ook voor de forens een prima uitvalsbasis. 

Drinken

De Postwagen is de ideale plek om even wat te drinken met vrienden, familieleden of collega's. Schuif aan op het terras of neem een drankje in de fraaie eetzaal, waar je tussendoor dus ook 'gewoon' een drankje kunt doen. Beijk het drinken voor een overzicht van de drankjes en de speciale mogelijkheden voor groepen (drankenassortiment).

De ideale plek om even wat te drinken met vrienden, familieleden of collega's

Activiteiten

Als borrelliefhebbers zouden we het haast niet geloven, maar er is meer in het leven dan borrelhapjes. Zo zijn er allerlei activiteiten te doen in ons aangesloten partycentrum. Stap bijvoorbeeld eens op de VETbike of beleef juist een machtig ritje op de moderne Moonwalker. Intussen lonkt een spelshow als 'Ik hou van Holland'. Bekijk de uitjes.

Borrelhapjes in het restaurant

Borrelmaatjes (6 stuks) | 5,75

Portie bitterballen (6 stuks) | 4,-

Blokjes kaas met mosterd (6 stuks) | 3,50

Broodplank met tapenade en kruidenboter | 8,25

Borrrelplank (tot 17.00 uur, diverse hapjes) | 8,50 p.p.Delen:
Recensies
familie venhuizen

we hebben een gezellig uitje gehad bij de postwagen. lekker buiten op het terras bijkletsen, daarna de escape room in en tot slot heerlijk eten! een topmiddag/avond mede dank zij jullie gastvrijheid en goede zorg !!

Den

Altijd heerlijk vertoeven bij de Postwagen, en zeker met nazomers zonnetje op het terras. Tijd voor lekker glas wijn met luxe borrelplank deze voor 17 euro voor twee personen. We wilden even heerlijk genieten. Helaas enkel kaas worst bittergarnituur nootjes dipjes en wat oud brood.. weinig luxe en inspirerend lekker..(ook niet wat foto op site je doet beloven…) een volgende keer beter? Tot dan!

De jong

Wij hebben vorige week zaterdag een prachtige dag gehad eerst koffie met lekkere gebakjes toen nog een rit met de moonwalkers daarna nog geborreld met een hapje erbij vriendelijk personeel en heel attent nogmaals bedankt vriendelijke griet fam. De Jong.

diaserie

Uitstekende service, lekkere koffie en taart, bittergarnituur, relaxte sfeer, een aanrader dus!

Review afkomstig van: Google+

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's