Populair

Borrelhapjes in het restaurant

Gasten genieten: heerlijke borrelhapjes • bijzonder borrelplankje • mooie locatie

Heerlijke borrelhapjes proeven bij grand café De Postwagen in Groningen, inclusief de geliefde borrelplank. Mis deze borrelhapjes niet, in stijl genieten.

Een borrelmoment in de middag is altijd genieten, vooral met lekkere borrelhapjes. Dat zit bij De Postwagen wel goed. We bieden diverse hapjes aan. Stuk voor stuk populaire opties, met name de Borrelplank. De hapjes zijn er voor elke dag in de week, dus je hoeft jezelf niet te beperken tot de vrijdagmiddagborrel. 

Heerlijke borrelhapjes

Oosters gesorteerde hapjes (16 stuks): 12,50
Warme hapjes (8 stuks): 4,75
Portie bitterballen (6 stuks): 4,00
Kaas en worst plankje (6 stuks): 3,50
Breekbrood met tapenades: 5,75
Borrelplank • diverse warme, koude en luxe hapjes: 7,50 p.p. 

De locatie

We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij De Postwagen, een stijlvol restaurant met de sfeer van een grand café. Ons pand is gevestigd aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert, sinds 1780 al een geliefd adres. De entree is enkele minuten rijden van de A7 tussen Drachten en Groningen, dus De Postwagen is ook voor de forens een prima uitvalsbasis. 

Drinken

De Postwagen is de ideale plek om even wat te drinken met vrienden, familieleden of collega's. Schuif aan op het terras of neem een drankje in de fraaie eetzaal, waar je tussendoor dus ook 'gewoon' een drankje kunt doen. Beijk het drinken voor een overzicht van de drankjes en de speciale mogelijkheden voor groepen (drankenassortiment).

De ideale plek om even wat te drinken met vrienden, familieleden of collega's

Activiteiten

Als borrelliefhebbers zouden we het haast niet geloven, maar er is meer in het leven dan borrelhapjes. Zo zijn er allerlei activiteiten te doen in ons aangesloten partycentrum. Stap bijvoorbeeld eens op de Solex of beleef juist een machtig ritje op de moderne Moonwalker. Intussen lonkt een spelshow als 'Ik hou van Holland'. Bekijk de uitjes.

Bier en hapjes

Je kunt het borrelmoment eens anders aanpakken. Denk aan de High Beer: heel veel hapjes en diverse biertjes. Een uitstekende combinatie om het weekend in te luiden of af te sluiten. Of om te vieren dat de week 'doormidden' is. Ja, elk 'excuus' is automatisch een goed 'excuus' als het gaat om de High Beer.

Borrelhapjes in het restaurantDelen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's