Bijzondere groepsaccommodatie

Bijzondere groepsaccommodatie

Met elkaar logeren in een bijzondere groepsaccommodatie is leuk en gezellig, zeker als je iets te vieren hebt met vrienden, familie of collega's. Onze groepsaccommodatie is uitstekend geschikt voor een goed feestje. Het predicaat 'bijzonder' is gerechtvaardigd, want hoe vaak slaap je nou in legerwagons uit Rusland? Het geheel biedt allerlei faciliteiten voor groepen.

Feestzaal en meer faciliteiten

Onze feestlocatie ligt op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Het terrein bestaat uit tien legerwagons die ooit uit Rusland zijn gehaald. Na een grondige opknapbeurt doen de wagens nu dienst als bijzondere groepsaccommodatie. Centraal in de accommodatie zit een feestzaal, met bar en tapinstallatie. Ook zijn er sanitaire voorzieningen. Meer faciliteiten:

  • Terras en eigen kampvuurplaats;
  • grasveld, speeltuin en (beach)volleybalveld;
  • keuken met onder andere een koelkast, vriezer en waterkoker. 

Gunstig gelegen partycentrum

De centrale ligging in Noord-Nederland is uitermate gunstig voor bezoekers van ons partycentrum. Na een stuk over de A7 kunnen jullie bij afrit 33 (vanuit Drachten) of afrit 34 (vanuit Groningen) de snelweg verlaten. Daarna is het nog maar een klein stukje (enkele minuten rijden) naar De Postwagen. Dan is het tijd voor een groot feest en een bijzondere overnachting. 

Tijd voor een groot feest 

Combineer met leuke activiteiten

Het grensgebied van Groningen, Drenthe en Friesland leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten. Jullie kunnen met de groep bijvoorbeeld een rondrit maken in de regio. De vette VETbike past prima in dat plaatje, of de mooie Moonwalker. Beide voertuigen zijn elektrisch aangedreven, maar bij het laatste voertuig mag je zelf nog lopen op een loopband. Vervolgens gaat het hard. 

Scholen, verenigingen en families

Wij staan open voor alle soorten groepen. Zo ontvangen we scholen, verenigingen en families. Ook vriendengroepen en bedrijven maken gebruik van de bijzondere groepsaccommodatie. Vaak organiseren zij zelf feestjes in de feestzaal van de accommodatie. Tegelijkertijd wordt het entertainment van De Postwagen regelmatig ingeschakeld met het Tropisch Strandfeestje

Voor een bijzondere groepsaccommodatie ga je naar partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's