Bijzonder restaurant Groningen

Bijzonder restaurant Groningen

De Postwagen kan gerust een bijzonder restaurant in Groningen genoemd worden. Een meerwaarde voor de provincie. Een groot, maar gezellig en historisch restaurant in een klein dorp met een mooie kaart en eerlijke prijzen. Waar stelletjes genieten van een romantisch etentje en waar vrienden of families samenkomen voor een smaakvolle avond. 

Heerlijk uit eten

Een bezoek aan de 'Trots van Tolbert' is een feest. Je kunt hier heerlijk uit eten. Dankzij de inrichting en de uitstraling van het pand blijft het met elke groepsgrootte uiterst sfeervol. De prachtige eetzaal respecteert het rijke verleden van de locatie, tot vele eeuwen terug. De faciliteiten zijn nieuw, schoon en modern, voorzien van een architectonisch verantwoorde 'schil' (historisch beeld). 

Avondvullend dineren

En een groot voordeel ten opzichte van veel andere restaurants is het feit dat je hier nog lekker rustig aan kunt doen: we gaan ervan uit dat je avondvullend wilt dineren, tenzij jullie zelf anders aangeven. Bij andere restaurants die met zogenaamde 'shifts' werken, lijken ze je na twee uur wel weg te willen sturen. Dat hoeft hier sowieso niet. Wil je wél relatief snel, meld het dan gerust vooraf. 

De prachtige eetzaal respecteert het rijke verleden van de locatie

De menukaart bekijken

Bekijk de menukaart van het restaurant om een indruk te krijgen van de gerechten. Daar zie je dat het ook mogelijk is om lekker te lunchen. Verder valt op dat we een menu hebben met vegetarische gerechten en een glutenvrij menu. Uiteraard is er voor de jongste eters een kindermenu beschikbaar. Voor alle gerechten mikken we zoveel mogelijk op dagverse producten uit de streek. 

Mogelijkheden met elk gezelschap

Trommel je vriend(in), familie of collega's op voor het etentje bij een bijzonder restaurant in Groningen. Dat hoeft niet per se à la carte te zijn.  Met grotere groepen zou je kunnen denken aan de buffetten. Er zijn vast ook mensen die helemaal enthousiast worden van de Indoor Barbecue.

PS Je kunt vooraf of aansluitend allerlei leuke activiteiten doen in ons partycentrum!

Een bijzonder restaurant in Groningen: De Postwagen

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie