Bedrijfsuitstapje Drenthe

Bedrijfsuitstapje Drenthe

Moet u dit jaar het bedrijfsuitstapje van uw bedrijf regelen? En wilt u dit jaar weleens met wat origineels op de proppen komen? U hoeft niet verder te zoeken want u heeft De Postwagen gevonden. Het leukste bedrijfsuitstapje van Drenthe viert u hier, met de meest unieke activiteiten en natuurlijk heerlijk eten.

Bedrijfsuitstapje met activiteit

Natuurlijk is uw bedrijfsuitstapje niet compleet zonder een leuke activiteit. De Postwagen biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Hier in Drenthe is van alles mogelijk, wat dacht u bijvoorbeeld van:

Dit is maar een kleine greep uit het aanbod, er zijn veel meer leuke activiteiten voor tijdens een bedrijfsuitstapje. Bekijk hier meer activiteiten.

Zaal huren voor uw bedrijfsuitstapje

Heeft u zelf al een leuk plan bedacht voor het bedrijfsuitstapje maar zoekt u nog wel een zaal? Ook dan bent u bij De Postwagen aan het juiste adres. Er zijn verschillende mooie zalen te boeken die elk hun eigen ambiance hebben. Bekijk bij de fotogalerij alvast het interieur.

Compleet bedrijfsuitstapje in Drenthe

Natuurlijk is zonder een lekker hapje eten uw bedrijfsuitstapje niet compleet. Na de inspannende of juist ontspannende activiteiten kunt u bij De Postwagen Drenthe plaatsnemen voor een heerlijk diner. Of heeft u meer zin in onbeperkt spareribs eten of een gezellige indoor barbecue? Het is hier in Drenthe allemaal mogelijk!

Een compleet verzorgd bedrijfsuitstapje in Drenthe organiseert De Postwagen voor u! Bekijk hier alle informatie.

 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's