Boogschieten op elkaar 3 Drenthe

Archery Tag voor tieners en kids

Vanaf komende winter

Stoer! Achery Tag voor tieners en kids combineert paintball met boogschieten. De bedoeling is dan ook om op elkaar te schieten met pijl en boog. De pijlen hebben speciale ‘foam-tops’.

  • Stoer
  • Schiet op elkaar met pijl en boog
  • Speciale 'foam-tops'

Archery Tag voor tieners en kids

Een slagveld als speelveld. Duik weg voor een pijl van je vriend(in) en neem hem of haar vervolgens onder vuur. Wees gerust: bij Archery Tag blijf je 'heel', dit spectaculaire spel is een stuk vriendelijker dan het vergelijkbare Paintball. Dit is te danken aan de speciale pijlen. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Aantrekkingskracht

Boogschieten heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Dat zie je onder andere terug in de vele films en series met personages die uitblinken op dit gebied. Zo zien we Katniss Everdeen als 'The Mockingjay' in de films rond The Hunger Games en Oliver Queen als de (Green) 'Arrow' in de gelijknamige serie. Andere helden met een pijl en boog zijn Robin Hood en Hawkeye (The Avengers). Boogschieten is cool!

Activiteit vol actie

Deze activiteit voor tieners en kids belooft een en al actie. Dat komt omdat je pijlen natuurlijk een keer 'op' zijn. Dit betekent dat je tevoorschijn moet komen om de pijlen te pakken die nu overal op de grond liggen. Op dat moment ben je een makkelijke prooi voor anderen, dus moet je snel handelen...

Deze activiteit voor tieners en kids belooft een en al actie

Eten: 'PPP' en meer 

We hebben aantrekkelijke opties om deze activiteit te combineren met heerlijk eten voor de kinderen. Natuurlijk hebben we 'PPP' (pizza, patat en pannenkoeken), maar er is zoveel meer. Glutenvrije en vegetarische gerechten bijvoorbeeld, of andere gezonde alternatieven. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers.

Overzicht opties

Prijzen in aantocht

Uitjes in Noord-Nederland

Een dagje uit voor elke gelegenheid: De Postwagen is de grootste in uitjes van Noord-Nederland. Tieners en kids komen met veel plezier naar Tolbert (Groningen, langs de rand van Drenthe en Friesland) voor verschillende activiteiten. Hierin doen wij altijd onze uiterste best voor een uitje met geluksmomentjes.

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
Boogschieten op elkaar 3 Drenthe

Contact opnemen over Archery Tag voor tieners en kids

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172