Afdelingsuitje Friesland

Afdelingsuitje Friesland

Een afdelingsuitje in Friesland is sowieso een goede keus. Bij De Postwagen weet je het bij voorbaat al. Het kan niet anders dan gezellig worden. Met een prachtig pand, leuke activiteiten en lekker eten zorgen we als partycentrum voor een uitje met geluksmomentjes. Dit alles in een omgeving die stijl, sfeer en toegankelijkheid ademt. 

Talloze originele mogelijkheden

Wat die activiteiten betreft zijn er nogal wat (originele) mogelijkheden. Talloze. Om je de keuzestress te besparen, zetten we wat populaire tips voor je op een rijtje. We trappen af met de Race to Escape. Deze escape room doet het altijd goed. Net zo geliefd bij bedrijven is de Moonwalker. En eh... Sterrenslag of Levend Tafelvoetbal voegen nog een dosis actie toe. 

Leger, disco en struisvogels

Met de Western Games en het Militaire Dienstplichtspel is plezier gegarandeerd. De Maffia van het Noorden maakt het af. Liever een veilige keus? Een rondrit op de Solex is altijd succesvol als afdelingsuitje in Friesland. Door de kleine dorpjes, langs de koeien en schapen. Een Silent Disco is ook leuk om te proberen. Of... Daten met struisvogels

Een rondrit op de Solex is altijd succesvol 

Toffe themafeestjes 

Bierpullen en lederhosen. Currywurst en schlagermuziek. De Après Ski Party van De Postwagen is een regelrechte aanrader. Laat de temperatuur stijgen bij het Tropisch Strandfeestje. Het afdelingsuitje wordt één groot feest. Nog veel fouter: de Foute Party, waar alle conventies de pot op kunnen. Het gaat goed fout, want fout is goed. Iets minder riskant is het Country & Western feest.  

Afdelingsuitje in Friesland met arrangement

Na het kiezen van het afdelingsuitje resteert er nog één belangrijke taak. Het eten uitkiezen. Wordt het de Bulgaarse Smulsteen of de Indoor Barbecue? Of toch à la carte? Laten we de buffetten niet vergeten. 't Hoeft natuurlijk niet alleen 's avonds feest te zijn. 's Middags staat De Postwagen bekend als ultieme lunchlocatie (met wederom opties voor een buffet, Standaard of Deluxe). 

Het leukste afdelingsuitje in Friesland krijgt vorm bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's