Afdelingsuitje Drenthe

Afdelingsuitje Drenthe

Voor het afdelingsuitje in Drenthe selecteren we unieke arrangementen. Geniet van onze smaakvolle specialiteiten en maak van het uitje een zinvolle, maar vooral plezierige dag. De Postwagen staat bekend als facilitator van de beste groepsuitjes. Met de beschikking over prachtige zalen en activiteiten valt er indoor en outdoor genoeg te beleven. 

Origineel afdelingsuitje

Rondritten: 3 toppers

Rustieke weilanden en karakteristieke dorpjes schilderen het prachtige platteland van Drenthe in je ogen. Beleef de Moonwalker of proef de Nostalgie op de Solex. Een andere manier om de regio te verkennen is de VETbike. Dit is een elektrische step met hele dikke banden. De rondritten in de omgeving zijn populair, dus reserveer op tijd.

Spelshows: 5 tips

De spelshows zijn ook geliefd als afdelingsuitje in Drenthe. Ik hou van Holland bijvoorbeeld. En Ontmasker de Mol. Groepen smullen verder van Alles mag vandaag en Jongens tegen de meisjes. De Maffia van het Noorden maakt het kwintet van spelshows compleet. Het is goed mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. 

Opvallende opties: 7 ideeën 

Daten met struisvogels steelt absoluut de show als het gaat om opvallende opties. Het Theaterdiner en de Helikopter Dropping zijn aardige concurrenten. Levend Tafelvoetbal, Spiegelen met paarden en Archery Tag (boogschieten op elkaar) vullen het aanbod aan. Tot slot is Salsa dansen natuurlijk een noemenswaardig uitje. 

Rustieke weilanden en karakteristieke dorpjes schilderen het prachtige platteland van Drenthe in je ogen

Afdelingsuitje met arrangement

De kers op de taart van elk programma is het eten. Een brunch, lunch of diner maakt het afdelingsuitje in Drenthe compleet. Misschien is het makkelijker voor groepen om het à la carte-principe los te laten. In dat geval zijn de buffetten een aanrader. Ook barbecueën is een optie. Verder hebben we een speciale menukaart voor groepen

Het leukste afdelingsuitje in Drenthe ontstaat bij de parel van Noord-Nederland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172