Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Realisatie Activiteitenarena

verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder

Op dit moment werken we aan de realisatie van dé activiteitenarena van Noord-Nederland. Hiermee bouwt uitjeslocatie en restaurant De Postwagen letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Een nieuwe activiteitenhal vol spellen en uitdaging.

  • Gloednieuwe ruimte voor activiteiten
  • Bowling, Curling en Glow in the Dark Midgetgolf
  • VR Room, Jeu de Boules en meer

Realisatie Activiteitenarena

Komende winter gaat De Postwagen wederom het aanbod activiteiten uitbreiden. We zijn op dit moment bezig met de bouw van de 'activiteitenarena.' Deze nieuwe uitjeshal creëert ruimte om nog meer activiteiten een goede plek te geven. Ontdek wat er dit najaar allemaal aankomt. 

In voorbereiding (verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder).

Volgende stap

De afgelopen jaren lanceerden we continu nieuwe activiteiten. Van de Moonwalker, de VETbike en Daten met Struisvogels tot de Race to Escape: Het Wilde Vervolg, Archery Tag: boogschieten op elkaar en de Helikopter Dropping. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Komende winter is het tijd voor de volgende stap met de oplevering van een activiteitenhal. Dit maakt het mogelijk om huidige en nieuwe activiteiten nog beter te faciliteren. 

Nieuw: Glow in the Dark Midgetgolf

Midgetgolf (of 'Minigolf') in een nieuw jasje, dat is Glow in the Dark Midgetgolf. Vanaf het najaar is dit een vast onderdeel in de Activiteitenarena. Voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen een leuke en uitdagende activiteit. In het donker... Hoewel, toch niet helemaal: Glow in the Dark-schilderingen leiden je nog een beetje de weg. Succes!

Nieuw: Curling en Bowlen 

De Activiteitenarena biedt onder andere curlingbanen en bowlingbanen. Curling wordt steeds populairder en Bowlen was altijd al een geliefde activiteit. Daarnaast komt er een speciale ruimte om te poolen, darten en meer, zie Retro Games. Hiermee spelen we in op de duidelijke trend dat steeds meer traditionele spellen weer helemaal hip zijn. Natuurlijk gaan we ook (weer) innoveren.

Er komt een speciale ruimte om te poolen, darten en meer (jeu de boules, tafelvoetbal)

Nieuw: Virtual Reality Room 

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van een ultramoderne VR Room. Dit uitje krijgt eveneens een plek in de nieuwe activiteitenhal. Wil je meer weten over deze innovatie? Zorg dat je echt niets mist en volg ons op Facebook of Instagram. De komende tijd gaan we op die kanalen stapje voor stapje meer onthullen. Sowieso plaatsen we daar alle updates omtrent de nieuwe activiteitenarena. Vertel het door! 

In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Contact opnemen over Realisatie Activiteitenarena

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's