Realisatie Activiteitenarena

Nieuwe activiteiten

De realisatie van dé activiteitenarena van Noord-Nederland is voltooid. Lees hier meer over de nieuwe activiteiten van uitjeslocatie en restaurant De Postwagen. Een nieuwe activiteitenhal vol spellen en uitdaging.

Nieuw: Glow in the Dark Midgetgolf

Midgetgolf (of 'Minigolf') in een nieuw jasje, dat is Glow in the Dark Midgetgolf. Sinds februari is dit een vast onderdeel in de Activiteitenarena. Voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen een leuke en uitdagende activiteit. In het donker... Hoewel, toch niet helemaal: schitterende Glow in the Dark-schilderingen begeleiden het parcours. Succes!

Nieuw: Curling, Bowlen en Retro Games

De Activiteitenarena biedt onder andere curlingbanen en bowlingbanen. Curling wordt steeds populairder en Bowlen was altijd al een geliefde activiteit. Daarnaast is er een speciale ruimte met flipperkasten, airhockeytafels, dartbanen en meer (jeu de boules, tafelvoetbal), zie Retro Games. Hiermee spelen we in op de duidelijke trend dat steeds meer traditionele spellen weer helemaal hip zijn. Natuurlijk zijn er ook weer innovaties. 

Er is een speciale ruimte met flipperkasten, airhockeytafels, dartbanen en meer (jeu de boules, tafelvoetbal)

Nieuw: Virtual Reality Room en Indoor Bijwerpen

Indoor Bijlwerpen is een superstoer spel, overgewaaid uit Canada en Amerika als een ode aan de Scandinavische oersporten. Voel je een viking en behaal punten met je werpbeurten. Ook hebben we een ultramoderne VR Room

Realisatie Activiteitenarena


Gloednieuwe ruimte voor activiteiten

Bowling, Curling en Glow in the Dark Midgetgolf

VR Room, Retro Games en Indoor Bijlwerpen


Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's