Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Realisatie Activiteitenarena

vanaf februari 2020

Op dit moment werken we aan de realisatie van dé activiteitenarena van Noord-Nederland. Hiermee bouwt uitjeslocatie en restaurant De Postwagen letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Een nieuwe activiteitenhal vol spellen en uitdaging.

  • Gloednieuwe ruimte voor activiteiten
  • Bowling, Curling en Glow in the Dark Midgetgolf
  • VR Room, Retro Games en Indoor Bijlwerpen

Realisatie Activiteitenarena

In februari gaat De Postwagen wederom het aanbod activiteiten uitbreiden. We zijn op dit moment bezig met de bouw van de 'activiteitenarena.' Deze nieuwe uitjeshal creëert ruimte om nog meer activiteiten een goede plek te geven. Ontdek wat er in februari allemaal aankomt. 

Vanaf februari 2020.

Nieuw: Glow in the Dark Midgetgolf

Midgetgolf (of 'Minigolf') in een nieuw jasje, dat is Glow in the Dark Midgetgolf. Vanaf februari is dit een vast onderdeel in de Activiteitenarena. Voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen een leuke en uitdagende activiteit. In het donker... Hoewel, toch niet helemaal: schitterende Glow in the Dark-schilderingen begeleiden het parcours. Succes!

Nieuw: Curling, Bowlen en Retro Games

De Activiteitenarena biedt onder andere curlingbanen en bowlingbanen. Curling wordt steeds populairder en Bowlen was altijd al een geliefde activiteit. Daarnaast komt er een speciale ruimte met flipperkasten, airhockeytafels, dartbanen en meer (jeu de boules, tafelvoetbal), zie Retro Games. Hiermee spelen we in op de duidelijke trend dat steeds meer traditionele spellen weer helemaal hip zijn. Natuurlijk gaan we (weer) innoveren.

Er komt een speciale ruimte met flipperkasten, airhockeytafels, dartbanen en meer (jeu de boules, tafelvoetbal)

Nieuw: Virtual Reality Room en Indoor Bijwerpen

Indoor Bijlwerpen is een superstoer spel, overgewaaid uit Canada en Amerika als een ode aan de Scandinavische oersporten. Voel je een viking en behaal punten met je werpbeurten. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van een ultramoderne VR Room. Dit uitje krijgt eveneens een plek in de nieuwe activiteitenhal. Wil je meer weten over deze innovatie? Zorg dat je echt niets mist en volg ons op Facebook of Instagram. De komende tijd gaan we op die kanalen stapje voor stapje meer onthullen. Sowieso plaatsen we daar alle updates omtrent de nieuwe activiteitenarena. Vertel het door!

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172