Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Realisatie Activiteitenarena

Vanaf komende winter

De Postwagen werkt aan de realisatie van de Activiteitenarena van Noord-Nederland. Hiermee bouwt het restaurant en partycentrum letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Een nieuwe activiteitenhal vol spellen en uitdaging.

  • Gloednieuwe ruimtes voor activiteiten
  • Bowling, Curling en Glow in the Dark Midgetgolf
  • Poolen, Darten, Jeu de boules en meer

Realisatie Activiteitenarena

In 2019 gaat De Postwagen wederom het aanbod activiteiten uitbreiden. Daarom wordt binnenkort gestart met de bouw van de Activiteitenarena. Deze nieuwe activiteitenhal creëert ruimte om nog meer activiteiten een goede plek te geven. Ontdek wat er dit jaar allemaal aankomt. 

Let op: de Activiteitenarena is nog in voorbereiding (gereed vanaf deze winter).

Volgende stap

De afgelopen jaren lanceerden we continu nieuwe activiteiten. Van de Moonwalker, de VETbike en Daten met Struisvogels tot de Race to Escape: Het Wilde Vervolg, Archery Tag: boogschieten op elkaar en de Helikopter Dropping. Het zijn slechts enkele voorbeelden. In 2019 is het tijd voor de volgende stap en gaan we door met de bouw van een activiteitenhal. Dit maakt het mogelijk om huidige en nieuwe activiteiten nog beter te faciliteren. 

Nieuw: Glow in the Dark Midgetgolf

Midgetgolf (of 'Minigolf') in een nieuw jasje, dat is Glow in the Dark Midgetgolf. Vanaf het najaar is dit een vast onderdeel in de Activiteitenarena. Voor zowel kinderen, jeugd als volwassenen een leuke en uitdagende activiteit. In het donker... Hoewel, toch niet helemaal: Glow in the Dark-schilderingen leiden je nog een beetje de weg. Succes!

Nieuw: Curling en bowling (samen 12 banen)

De Activiteitenarena biedt onder andere zes curlingbanen en zes bowlingbanen. Curling wordt steeds populairder en Bowling was altijd al een geliefde activiteit. Daarnaast komt er een speciale ruimte om te poolen, darten en meer (jeu de boules, tafelvoetbal). Hiermee spelen we in op de duidelijke trend dat steeds meer traditionele spellen weer helemaal hip zijn. Natuurlijk gaan we ook (weer) innoveren.

Er komt een speciale ruimte om te poolen, darten en meer (jeu de boules, tafelvoetbal)

Nieuw: Geheime activiteit

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van een ultramoderne activiteit. Dit uitje krijgt eveneens een plek in de nieuwe activiteitenhal. Wil je meer weten over deze innovatie? Zorg dat je echt niets mist en volg ons op Facebook of Instagram. De komende tijd gaan we op die kanalen stapje voor stapje meer onthullen. Sowieso plaatsen we daar alle updates omtrent deze nieuwe Activiteitenarena. Vertel het door! 

*In voorbereiding (gereed vanaf najaar 2019)
Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Contact opnemen over Realisatie Activiteitenarena

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren