Activiteiten Friesland

Activiteiten Friesland

Friesland, de provincie met het vele water en de watersport. Er is vanalles te ondernemen en voor elke gelegenheid zijn er talloze passende activiteiten. Of jullie nu een indoor activiteit zoeken voor een vriendenuitje of familiefeest of een outdoor activiteit voor een familiedag of vrijgezellenfeest, als jullie  bij Partycentrum De Postwagen boeken is alles mogelijk!

Diverse mogelijkheden

Wat de gelegenheid ook is, er zijn altijd leuke activiteiten te organiseren. Zijn jullie toe aan een actief uitje? Of willen jullie juist liever ontspannen? Wat dachten jullie van:

En dat is slechts een kleine greep uit het aanbod. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Een complete dag uit?

De Postwagen kan een hele dag uit vol met activiteiten voor ieder gezelschap organiseren. Zijn jullie met vijf personen of met wel 300? Het maakt niet uit, er zijn altijd passende activiteiten. En natuurlijk kunnen jullie deze leuke uitjes combineren met gezellig met z'n allen eten. Ook daarvoor zijn vele mogelijkheden bij De Postwagen. Boek bijvoorbeeld een 3-gangen diner, onbeperkt spareribs eten of een tapasbuffet. Willen jullie het echt gezellig maken? Ga dan met het hele gezelschap plaatgrillen! Alle mogelijkheden op het gebied van eten en drinken bij De Postwagen vinden jullie hier.

Overnachten

De perfecte afsluiting van een leuke dag vol met activiteiten is natuurlijk een gezellige overnachting! Jullie kunnen dan met iedereen nog tot de late uurtjes doorfeesten... De Postwagen biedt een echt unieke groepsaccommodatie, namelijk een zestal Russische legerwagons die zijn gegroepeerd rondom een (privé)zaal. Jullie rollen dus zo vanuit de feestzaal het bed in. Als dat niet makkelijk is!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar alle activiteiten die De Postwagen voor jullie kan organiseren?
Bekijk dan hier alle informatie!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's