Actief vrijgezellenfeest mannen

Actief vrijgezellenfeest mannen

Help, je beste vriend gaat trouwen. Natuurlijk wil je een leuk en actief vrijgezellenfeest voor mannen organiseren. 't Is nog wel even de vraag wat de invulling wordt. Nou, wij geven daar graag een goed antwoord op. Met partycentrum Plaza Posta kiezen jullie voor bijzondere activiteiten, lekker eten en een geslaagd vrijgezellenfeest. 

Actief uitje voor jullie vrijgezellenfeest

Laat de toekomstige bruidegom nog éven de Militaire Dienstplicht beleven. Een stoer uitje. Of zet hem op het ''podium'' als zanger bij Oh, wat een decennium. Volkomen schaamteloos zingen, heerlijk. Ook Alles mag vandaag is een leuke activiteit, waarbij de opdrachten steeds gekker worden (alles mag!). 

Bijlwerpen

Bijlwerpen is een actief vrijgezellenfeest voor mannen. Zo zijn er veel meer verrassende vrijgezellenuitjes voor een vermakelijke middag en avond bij De Postwagen. Ga bijvoorbeeld eens boogschieten op elkaar (Archery Tag) of ga lekker rondtoeren door de regio (de rand van Groningen, Friesland en Drenthe). Met de Moonwalker of de VETbike zijn er genoeg opties voor een mooie tocht in de omgeving. 

Ga lekker rondtoeren door de regio (de rand van Groningen, Friesland en Drenthe)

Het vrijgezellenfeest compleet maken?

Een actief vrijgezellenfeest voor mannen is pas compleet met (speciaal)bier en lekkere hapjes. Borrelen in Plaza Posta is wat dat betreft een regelrechte aanrader ter introductie of ter afsluiting van elk vrijgezellenfeest. Het Farmhouse 3 gangen buffet (kleine groepen) en de Indoor Barbecue (grote groepen) zijn eveneens aanraders. Of kijk eens op de menukaart van het restaurant

Bereikbaarheid

Onze sfeervolle en stijlvolle accommodatie ligt op slechts een paar minuten rijden van de snelweg (A7) tussen Drachten en Groningen. Vanuit heel Noord-Nederland mogen we spreken van een goede bereikbaarheid. Ook met het OV is Plaza Posta prima te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand. 

Een origineel en actief vrijgezellenfeest voor mannen boeken jullie bij partycentrum Plaza Posta. Een uitje met geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie