Actief vrijgezellenfeest heren

Actief vrijgezellenfeest heren

Ja, 't is écht waar: ze gaan trouwen. Gelukkig kunnen jullie als mannen onder elkaar nog één keer genieten van een goed feest. Bij partycentrum De Postwagen organiseren we een actief vrijgezellenfeest voor de heren. Laat ons alles regelen en geniet van een leuke dag en avond met de mannen. 

Lekker actief vrijgezellenfeest

Wat is een vrijgezellenfeest zonder actie? Saai! Er mag best wat gebeuren. Dat zit wel goed bij het Militaire Dienstplichtspel. Slaagt de toekomstige bruidegom in het leger? Of wat dacht je van Bijlwerpen?

Episch

Een zeer actief vrijgezellenfeest voor de heren is Archery Tag. De kortste uitleg van dit stoere spel: boogschieten op elkaar! Weer eens wat anders dan paintball. Een epische uitdaging. Voel je als Green Arrow of Hawkeye en raak de aanstaande bruidegom.

Moonwalker + bier!

Iets minder inspannend, maar met genoeg actie: een Moonwalker of escape room (af)huren. Beide activiteiten behoren tot de meest gekozen vrijgezellenuitjes. Borrelen in PlazaPosta is een aantrekkelijke optie vooraf of na afloop van het spektakel: diverse speciaalbieren en heel veel heerlijke borrelhapjes. Een uitje met geluksmomentjes

Borrelen in PlazaPosta is een aantrekkelijke optie vooraf of na afloop van het spektakel

Compleet vrijgezellenfeest

Een actief vrijgezellenfeest voor de heren levert trek op. 's Avonds zijn er allemaal smakelijke mogelijkheden voor een verrukkelijk diner. Bekijk de menukaart van het restaurant maar eens. Daarnaast hebben we Het Farmhouse 3 gangen buffet als traditionele topper. Tot slot vermelden we met plezier álle buffetten. Lekker eten!

Uitstekend bereikbaar

Vanuit elke provincie zijn we uitstekend bereikbaar. Ons partycentrum zit centraal in Noord-Nederland, in het dorpje Tolbert. Dat ligt op een paar minuten rijden van de snelweg (A7) tussen Drachten en Groningen. Ook met het OV is het goed te doen, er is een bushalte op loopafstand van De Postwagen

Een origineel en actief vrijgezellenfeest voor de heren boek je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie