Actief uitje Groningen

Actief uitje Groningen

Opgelet, hier begint de pret: partycentrum De Postwagen verzorgt een aantrekkelijke invulling voor een actief uitje in Groningen. Je hoeft niet langer na te denken over de mogelijkheden, want we zetten alles keurig voor je op een rijtje. De activiteiten en het eten. Geniet van een lekker dagje uit, een uitje met geluksmomentjes

Actief bezig in Groningen: 10 ideeën! 

Het Groningse landschap verdient een rondrit. Deze omgeving kun je actief verkennen via de Moonwalker, een uniek voertuig met een loopband. Hartstikke leuk. Net zo ontspannend (en iets minder inspannend) is de Solex. Deze bijzondere 'rijwielen-met-hulpmotor' ademen één en al nostalgie, zeker met gepaste kleding. We leveren lange leren jassen en bijbehorende caps. 

Family Games, leger en maffia uitjes

Vijf geliefde spelshows

Spelshows doen het altijd goed. Bij De Postwagen Groningen zijn vooral Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Alles mag vandaag populair, al verdienen Jongens tegen de meisjes en Crazy Bingo absoluut een eervolle vermelding (veel positieve ervaringen). Deze vijf spelshows staan garant voor sfeer en gezelligheid in een stijlvolle omgeving. 't Zijn dus aanraders. 

Deze vijf spelshows staan garant voor sfeer en gezelligheid in een stijlvolle omgeving

Verrukkelijk eten voor de hele groep

Wat is een actief uitje in Groningen zonder eten vooraf of achteraf? Incompleet! Daarom nodigen we je uit voor de brunch en de lunch (tevens in buffetvorm, standaard en deluxe). Schuif je liever aan voor het avondeten? Prima: bekijk de menukaart van het restaurant, word verliefd op de Bulgaarse Smulsteen of laat je (ver)leiden door één van de buffetten. Barbecueën kan ook!

Lekker uit eten bij een actief uitje in Groningen: het genieten begint bij De Postwagen. Speciaal voor groepen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172