Actief uitje Friesland

Actief uitje Friesland

Spelshows, rondritten in de regio en van dieren tot dansen: een actief uitje in Friesland is bij ons in goede handen. Families, bedrijven en vriendengroepen kiezen met plezier voor ons brede aanbod van uitjes, de smaakkanonnen op de menukaart en de stijlvolle uitstraling van ons party- en evenementencentrum (De Postwagen). Kom langs en ervaar het zelf. 

Actief dagje uit 

De Postwagen Friesland biedt alles voor een dagje uit. Onze missie is om gasten een uitje met geluksmomentjes te bezorgen. Die geluksmomentjes zitten in leuke activiteiten, lekker eten en een fraaie omgeving. De ervaringen van gasten wijzen uit dat dit in de smaak valt. Op deze pagina zetten we een aantal populaire activiteiten in de spotlights.

Activiteiten in de spotlights 

Uitje met dieren

Combineer een actief uitje in Friesland met de dieren van onze partners. Denk aan Daten met struisvogels: een uniek bezoek aan de struisvogelboerderij. Ga spiegelen met paarden of kies voor een training Schapendrijven. Stuk voor stuk vermakelijke uitjes voor groepen. Het team van De Postwagen bespreekt graag de mogelijkheden met je.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Met de hele groep dansen

Samen dansen verbindt groepsleden en leidt tot een gezellige stemming. De vrolijke muziek speelt daarin een cruciale rol. Of het nou om Linedancing gaat of om Salsa dansen, in beide gevallen brengt de dans een unieke vorm van beleving. De samenstelling van de groep is wel anders. Bij de ene dans ben je niet afhankelijk van een danspartner, bij de andere wel. 

Aanrader: rondrit in de regio

Een iets minder actief uitje in Friesland is de rondrit in de regio. Minder inspannend, meer ontspannend. Alhoewel, dat hangt even af van het voertuig dat je kiest. Ga je voor de Solex of de VETbike, dan hoef je zelf niet veel te doen. Bij de Moonwalker mag je lekker losjes lopen op een loopband die daadwerkelijk vooruit komt. Iets meer inspanning, maar ontzettend leuk. 

Een loopband die daadwerkelijk vooruit komt

Voor een vermakelijk en actief uitje in Friesland ga je naar hét partycentrum van Noord-Nederland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's