Actief uitje Drenthe

Actief uitje Drenthe

Om de zoveel tijd is het zover: een familiedag, een personeelsuitje of een activiteit met vrienden. Zoek daar maar eens een leuke invulling voor. Nou, daar hebben we bij De Postwagen geen moeite mee. Het aanbod van uitjes is eindeloos, net als de geluksmomentjes die daar bij horen. We faciliteren dan ook met veel plezier een actief uitje in Drenthe. 

Lekker actief in Drenthe (5 suggesties)

 • De tijd tikt weg, de Race to Escape is begonnen. Je hebt zestig minuten om uit deze escape room (voor groepen) te ontsnappen. De kamer heeft een thema (Het Wilde Noorden). 
   
 • Boogschieten op elkaar als activiteit, het bestaat serieus. Gelukkig hebben de pijlen speciale foam-tops, iedereen blijft heel. Archery Tag lijkt op paintball, maar dan met pijl en boog.
   
 • Een echt actief uitje in Drenthe is het Militaire Dienstplichtspel. Je collega's, vrienden of familieleden melden zich bij het leger van De Postwagen. Strijdlust met een knipoog. 
   
 • Sterrenslag is een beweeglijke activiteit met verschillende spelrondes en een stormbaan. Uitstekend geschikt voor groepsuitjes in de provincie. Gezelligheid staat hoog in het vaandel.  
   
 • Levend Tafelvoetbal beperkt jullie bewust in jullie bewegingsvrijheid. De omstandigheden zijn voor iedereen hetzelfde en daarom hoef je geen voetbalwonder te zijn. Integendeel. 

Rondritten in de regio 

Met een loopband beweeg je continu op dezelfde plek. Dat verandert als je die loopband in een aangepast fietsframe plaatst. Dan heb je de Moonwalker, een unieke constructie. Haal lopend fietsers in! Beleef de Moonwalker bij een rondrit in de regio. Je kunt ook een lange leren jas aantrekken en daarmee Nostalgie op de Solex ervaren. Of eh... probeer de VETbike.

Uitstekend geschikt voor groepsuitjes in de provincie

Een zegen voor je smaaksensoren 

Voor of na al die uitjes lonkt het eten. Een zegen voor je smaaksensoren. Bekijk de buffetten, de barbecue en de (Bulgaarse) smulsteen. Verken de menukaart van het restaurant en geniet van een brunch, lunch of diner

Een uniek en actief uitje in Drenthe start bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's