Actief team uitje Groningen

Actief team uitje Groningen

Het is zo verfrissend om als team er eens lekker op uit te gaan. Centraal in Noord-Nederland vind je een ideale locatie daarvoor. Goed eten, leuke activiteiten en een sfeervolle omgeving resulteren in een optelsom die nauwelijks te weerstaan is. De Postwagen (restaurant en partycentrum) heeft alles in huis voor een actief team uitje in Groningen. 

Actief bezig? 7 tips!

 • Katniss Everdeen, Oliver Queen en Clinton Barton zijn drie fictieve personages die schitteren met een pijl en boog als The Mockingjay, The Arrow en Hawkeye. Kruip nu zelf in de huid van deze helden met Archery Tag: boogschieten op elkaar! Een geniale kruising tussen paintball en boogschieten, maar dan met minder pijn en meer plezier!
   
 • Daag je collega's uit bij Sterrenslag. Dankzij de verschillende spelronden en een stormbaan is dit met recht een actief team uitje in Groningen te noemen. Het recht van de sterkste. Of de slimste? Wie zal het zeggen... Net zo leuk is Levend Tafelvoetbal. De Kelderklasse is er niets bij. Geschikt voor zowel fanatiekelingen als prutsers, omdat de omstandigheden hetzelfde zijn. 
   
 • We zeggen het maar eerlijk tegen je. Misschien is het tijd voor een carrièreswitch. Neem je collega's mee naar je nieuwe avontuur. Wat ons betreft vervolgen jullie je loopbaan bij de Maffia van het Noorden. Daar horen jullie thuis. Geloof je zelf dat je toch nog een waardige rol kunt vervullen? Meld je dan in het leger en bewijs jezelf bij het Militaire Dienstplichtspel.  
   
 • Met de sfeer zit het wel goed bij bovenstaande activiteiten. We kunnen er een schepje bovenop doen. Hoe soepel zijn jullie in de heupen? Het antwoord wordt hoe dan ook onthuld bij Linedancing en Salsa dansen. Dus: laat je gaan, doe je best. Dansen is een superleuke invulling voor een actief team uitje in Groningen. 
Dansen is een superleuke invulling voor een actief team uitje in Groningen

Uit eten bij De Postwagen Groningen 

Er zijn veel meer uitjes, maar we moesten een selectie maken. Bij het eten komt het eigenlijk op hetzelfde neer. Van barbecueën naar buffetten, van de Bulgaarse Smulsteen naar de menukaart van het restaurant. Keus genoeg. 

Een uniek en actief team uitje in Groningen organiseer je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172