Actief team uitje Friesland

Actief team uitje Friesland

Een goede locatie is van belang voor een leuk en actief team uitje in Friesland. Zijn er genoeg activiteiten? Kun je er lekker (uit) eten? Is het gezellig? Het antwoord van onze gasten is driemaal 'ja'. Onder andere overheidsinstanties en onderwijsinstellingen kiezen voor De Postwagen: een vertrouwd adres voor een actief team uitje in Friesland.

Uitjes en eten voor elke onderneming (5 tips)

Grote en kleine organisaties en ondernemingen zijn van harte welkom bij De Postwagen in Friesland. Voor het organiseren van het team uitje ben je op het goede adres. Uiteraard zegt elke aanbieder zoiets, daarom verwijzen we je graag naar de ervaringen van andere gasten. Bekijk vervolgens ons brede aanbod van activiteiten en laat je verrassen door alle mogelijkheden bij het eten

1. Rondritten

Je kunt heel wat meters afleggen op een loopband zonder één meter vooruit te komen. Dat wordt anders als je de loopband in een fietsconstructie monteert. Dan ga je lopend net zo hard als fietsers en kom je dus daadwerkelijk ergens anders: Beleef de Moonwalker! Een leuke rondrit door de regio. De geduchte concurrent van dit leuke voertuig is de Solex (Nostalgie op de Solex).

2. Spelshows

Bij een actief team uitje in Friesland denken we maar aan één ding: Alles mag vandaag! Een vermakelijke spelshow, evenals Ik hou van Holland en Ontmasker de Mol. De Maffia van het Noorden en Jongens tegen de meisjes vormen verleidelijke alternatieven. 

3. Dansen

De sfeer komt er helemaal in bij Linedancing en Salsa dansen. Beweeglijke activiteiten vol plezier. Bij de ene dans heb je geen danspartner nodig, bij de andere dans wél... Een verrassende invulling van het team uitje, met een glimlach op het gezicht.

De sfeer komt er helemaal in bij Linedancing en Salsa dansen

4. Dieren

Een Training Schapendrijven, Daten met struisvogels en Spiegelen met paarden. Een actief team uitje in Friesland met dieren. Leuk én leerzaam. Natuurlijk staat het plezier centraal, maar stiekem is dit tegelijkertijd een bedrijfstraining (ook leuk!). 

5. Eten

De bovenstaande tips bestrijken slechts een kleine verzameling. Bekijk alle uitjes om echt een indruk te krijgen van het aanbod. Kijk daarbij ook eens naar het eten. Ga je bijvoorbeeld voor de Bulgaarse Smulsteen of de Toffe Tafelgrill? Val je voor de menukaart van het restaurant of geef je de voorkeur aan één van de buffetten? Of toch lekker barbecueën?  

Een uniek en actief team uitje in Friesland organiseer je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172