Actief groepsuitje Friesland

Actief groepsuitje Friesland

Kleine en grote groepen komen elk jaar weer bij De Postwagen Friesland voor groepsuitjes en gezelligheid. Met een gevarieerd aanbod van uitjes zijn we het aangewezen adres voor een actief groepsuitje in Friesland. Een aantal groepsuitjes zetten we op deze pagina in de spotlights. Zo krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden rond ons partycentrum. 

Diverse groepsuitjes (5 ideeën)

Van daten met struisvogels tot een mooie rondrit op de Moonwalker, De Postwagen barst van de activiteiten. We bieden je graag wat overzicht met een speciale selectie van uitjes. 5 ideeën op een rijtje:  

  • Miltaire Dienstplichtspel. Tijd om te oefenen voor de oorlog tussen de Noorderlingen. De dienstplicht is terug van weggeweest. 
  • Sterrenslag. Ook al zo'n actief groepsuitje in Friesland. Inclusief stormbaan en uitdagende spelonderdelen. Sla je slag!
  • Race to Escape. Een geliefde escape room in Noord-Nederland dankzij storytelling en het thema dat is doorgevoerd. 
  • VETbike. Rondrit in de regio, heerlijk toeren in het grensgebied tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Altijd goed!
  • Ik hou van Holland. Tulpen, molens en klompen. Oranje, kaas en zoveel meer. Een spelshow met een overdosis 'Holland'. 
Van daten met struisvogels tot een mooie rondrit op de Moonwalker, De Postwagen barst van de activiteiten

Groepsuitje en uit eten in Friesland

Een programma vol activiteiten heeft nog één onderdeel nodig om het helemaal af te maken. Dat onderdeel noemen we 'Eten' en daar zijn we bij De Postwagen (restaurant en partycentrum) heel goed in. Althans, dat zijn de ervaringen. Wil je het liever zelf ervaren? Probeer dan eens de buffetten of bekijk de menukaart van het restaurant. Tip: barbecueën kan ook, het hele jaar door. 

Gunstige bereikbaarheid

We hebben hierboven al enigszins verklapt dat De Postwagen centraal ligt. Centraal in Noord-Nederland (Tolbert). Dit levert een gunstige bereikbaarheid op. Vanuit elke provincie in het Noorden is het een comfortabel ritje naar onze accommodatie. Kom je van ver? We hebben een unieke groepsaccommodatie voor een bijzondere overnachting in legerwagons uit Rusland. 

De Postwagen: droomlocatie voor een uniek en actief groepsuitje in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172