Actief groepsuitje Drenthe

Actief groepsuitje Drenthe

Spelshows en rondritten in de regio: het zijn zomaar wat voorbeelden van uitjes bij De Postwagen. Ons partycentrum heeft alles in huis voor een actief groepsuitje in Drenthe. Het maakt daarbij niet uit om wat voor gelegenheid of gezelschap het gaat. In alle gevallen is er een gepast programma beschikbaar. 

Activiteiten in Drenthe 

Wie weet ben je toe aan een gezellige dag of avond met vrienden. Misschien zijn je gedachten al bij het jaarlijkse familieweekend.  Voor families en vrienden zijn er allerlei activiteiten. Ook bedrijven zijn van harte welkom voor een bedrijfsuitje op maat. De ervaringen van onze gasten zijn positief. Veel mensen komen terug voor een actief groepsuitje in Drenthe. 

Spelshows vol spektakel

Ruik je dat? Kaas! De wijzers van de klok geven aan dat het tijd is voor Ik hou van Holland. Het is daarnaast nooit te laat voor een strijd tussen de geslachten (Jongens tegen de meisjes). Ontmasker de Mol is geliefd, daar moet je vroeg bij zijn. Zorg ook dat je op tijd bent voor Alles mag vandaag. Stuk voor stuk zijn dit spelshows vol spektakel. Vlot, vermakelijk en verrassend. 

 Ontmasker de Mol is geliefd, daar moet je vroeg bij zijn

Rondritten in de regio

Ooit razend populair, toen uit het oog verloren en nu weer populair bij De Postwagen Drenthe: de Solex. Net zo populair: de Moonwalker. Hierbij loop je op een loopband, gemonteerd in een soort fietsframe. Een bijzondere ervaring. Wat jullie zeker eens kunnen uitproberen is de VETbike: een elektrisch aangedreven step met bijzonder dikke banden voor een extra stoere belevenis. 

de VETbike: een elektrisch aangedreven step met bijzonder dikke banden voor een extra stoere belevenis

Compleet groepsuitje

Uiteraard hebben we nog veel meer uitjes voor jullie. Verder hebben we veel keus op het gebied van eten. Zo maak je het groepsuitje compleet. Tot de favorieten behoren de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill, al mogen we de Indoor Barbecue en de buffetten zeker niet uitvlakken. Een etentje in het restaurant behoort tot de mogelijkheden, bekijk de menukaart

Een uniek en actief groepsuitje in Drenthe organiseer je bij De Postwagen.

 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's