Actief bedrijfsuitje Friesland

Actief bedrijfsuitje Friesland

Bent u dit jaar aan de beurt om een uniek en actief bedrijfsuitje in Friesland te organiseren voor uw collega's? Zoek niet verder en boek nu snel een bedrijfsuitje bij De Postwagen! Hier zit u namelijk goed als u een leuke activiteit zoekt gecombineerd met een etentje. Hieronder vindt u meer informatie over een actief bedrijfsuitje bij De Postwagen.

Bedrijfsuitje met activiteiten

Lekker actief bezig zijn met uw bedrijfsuitje in Friesland? De Postwagen biedt allerlei leuke en sportieve activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan:

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje.

Zaal huren in Friesland

Bij De Postwagen Friesland is het ook mogelijk om alleen een zaal te huren voor uw bedrijfsuitje. Misschien heeft u bijvoorbeeld zelf al een actief uitje bedacht of geboekt? Dat is geen probleem, u kunt kiezen uit verschillende mooie zalen. Voor elk gezelschap is wel een geschikte zaal. Van tevoren alvast een kijkje nemen? Bekijk dan de fotogalerij.

Actief bedrijfsuitje met diner

U wilt natuurlijk niet alleen actief bezig zijn met uw bedrijfsuitje, lekker eten wilt u ook! Ook dat kan bij De Postwagen in Friesland. Ook hiervoor zijn talloze mogelijkheden beschikbaar. Met z'n allen gezellig aan de barbecue?  Natuurlijk is een 3 gangen buffet ook mogelijk. Hier vindt u alle mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.

Voor een leuk en actief bedrijfsuitje in Friesland komt u naar De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie