Actief bedrijfsfeest Groningen

Actief bedrijfsfeest Groningen

Een actief bedrijfsfeest in Groningen, daarvoor bent je bij Partycentrum De Postwagen aan het juiste adres! Kies voor acitiviteiten in combinatie met eten met familie, vrienden of als bedrijfsuitje voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in Groningen bij De Postwagen!

Activiteiten bij De Postwagen

Natuurlijk kunnen jullie 's avonds helemaal uit je dak gaan op een spetterend bedrijfsfeest, maar misschien willen jullie van tevoren nog wel even lekker actief bezig zijn. Daarvoor biedt De Postwagen voldoende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een actief en sportief uitje, maar er is meer mogelijk. Bekijk hier alle activiteiten van De Postwagen.

Zaal huren in Groningen

Hebben jullie zelf al iets leuks bedacht voor het bedrijfsfeest maar zijn jullie nog wel een locatie nodig in Groningen? Ook dan is De Postwagen het juiste adres. Er zijn verschillende mooie zalen beschikbaar met elk een eigen sfeer en met verschillende groottes. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje bij de fotogalerij.

Bedrijfsfeest inclusief eten en drinken

Van actief bezig zijn krijg je honger! Daarom zijn er natuurlijk ook talloze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken bij De Postwagen. Gezellig met alle collega's een indoor barbecue? Of liever een uitgebreid buffet? Een 3-gangen diner is uiteraard ook mogelijk.

Voor een leuk en actief bedrijfsfeest in Groningen komt u naar De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's