De Postwagen 65-pluspool: lekker bezig zijn

De Postwagen 65-pluspool: lekker bezig zijn

Zet je ervaring in, ontmoet sympathieke collega's en blijf lekker fit door leuke werkzaamheden: meld je aan voor onze enthousiaste pool van 65-plussers en bepaal zelf wanneer je werkt. Als 65+'er hoef je zeker niet in een zwart gat te vallen. Er zijn volop werkzaamheden op het terrein van restaurant en partycentrum De Postwagen. Hierin waarderen we jouw aandeel.

Leuke en boeiende werkzaamheden voor 65-plussers

Een bijdrage leveren aan de horeca is leuk en boeiend, aldus 65-plussers. Zij zijn regelmatig bij De Postwagen te vinden en genieten van de omgang met mensen. Dat sociale aspect is natuurlijk behoorlijk belangrijk. Tussen de bedrijven door aanschuiven voor een gezellig koffiemoment met leeftijdsgenoten. Later gezamenlijk lunchen. Dat maakt het werk extra leuk. 

Werkzaamheden op een rijtje 

Er is altijd wel wat anders, het is nooit saai. Jouw ervaring telt en je mag flexibel zijn in het werk dat je aanneemt: 

 • Mogelijk zorg jij er graag voor dat het gras goed gemaaid is, gemillimeterd en strak. Zo'n gazon dat neigt naar een biljartlaken en representatief is voor de uitstraling van De Postwagen. 
 • Misschien ben je met net zoveel plezier de vlotte bestuurder van de bezemwagen: de redder in nood bij pechgevallen (denk aan de Solex).
 • Georganiseerde bijeenkomsten vergen voorbereidende werkzaamheden, zoals het klaarzetten van stoelen en tafels. De organisatie kan om een specifieke opstellingen vragen (een U-vorm bijvoorbeeld).

Dankzij jou is de zaal straks piekfijn in orde. Daarnaast zijn er genoeg andere werkzaamheden waar je uit kunt kiezen, waaronder paarden verplaatsen van de stal naar de wei en andersom. Meer voorbeelden op een rijtje: 

 • Onkruid bestrijden en andere vormen van tuinonderhoud
 • Met een hogedrukreiniger alles weer laten blinken.  
 • Het klaarzetten van de rondritten (o.a. VETbikes en Moonwalkers) voor groepen  
 • Onderhoud van de Indoor Barbecue
 • Emballage verzorgen, het sorteren van de lege statiegeldflessen en bierfusten op soort en leverancier 
Er is altijd wel wat anders

Nu aanmelden voor de 65-pluspool

Ben je 65+'er en wil je je aanmelden voor onze 65-pluspool? Bel dan met één van onze medewerkers (0594 - 515999), verstuur een e-mailbericht naar info@postwagen.nl of vul het contactformulier in. We kijken uit naar een eerste kennismaking. Je kunt deze contactgegevens ook raadplegen als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van de 65-pluspool.

20 pluspunten van ons werk voor 65-plussers

(1) Ervaring blijven inzetten. (2) Lekker bezig zijn. (3) Leuke collega's. (4) Gasten gelukkig maken. (5) Gewaardeerd voelen. (6) Flexibiliteit werkgever. (7) Werken in je eigen regio. (8) Goede koffie. (9) Fit blijven. (10) Kantoorpersoneel uitstekend bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

(11) Nuttige dagbesteding. (12) Om de zoveel tijd een gezellige activiteit. (13) Eigen verantwoordelijkheid. (14) Beloning. (15) Afwisselend werk. (16) Makkelijk switchen, geen verplichtingen. (17) Geen sleur. (18) Zichtbaar resultaat. (19) Smakelijke broodjes. (20) Goede werksfeer. 

Als 65+'er genieten van werkzaamheden op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172