25-jarige bruiloft Groningen

25-jarige bruiloft Groningen

Een uitje met geluksmomentjes is het credo van het mooiste partycentrum in Noord-Nederland, De Postwagen. Het huwelijksjubileum is zo'n geluksmoment. Een moment om goed te vieren. Daar hoort wel wat bij: een mooie zaal, prettige muziek en lekker eten. Die ingrediënten bieden we allemaal voor de 25-jarige bruiloft in Groningen. 

Een zaal huren

Bij De Postwagen heb je de keuze uit prachtige zalen. Elke zaal is voorzien van moderne faciliteiten. De ruimtes ogen historisch, van chique tot landelijk. Beeld je het maar alvast in: een stijlvolle zaal, een aangename sfeer en jullie favoriete muziek. Je bepaalt zelf wat wij voor je regelen: de zaal? Het eten? De muziek? Een aantal activiteiten voor overdag? Het kan allemaal.

Een stijlvolle zaal, een aangename sfeer en jullie favoriete muziek

Lekker eten

Wat is een feest zonder eten? Wij zorgen ervoor dat de 25-jarige bruiloft in Groningen een smaakfestijn wordt. Dat begint al bij de buffetten. De Indoor Barbecue mag er ook zijn, evenals de menukaart van het restaurant.   

Activiteiten tijdens de 25-jarige bruiloft

Met talloze groepsuitjes is er altijd iets te doen bij ons partycentrum. Denk aan rondritten in de regio en spelshows. De Moonwalker en de VETbike doen 't goed bij onze gasten. Wat de spelshows betreft zijn Ik hou van Holland en Alles mag vandaag populair. Bekijk alle uitjes

Andere aanraders:

Met talloze groepsuitjes is er altijd iets te doen bij ons partycentrum

Bereikbaarheid en overnachten

Bij de 25-jarige bruiloft in Groningen hoeft de afstand geen probleem te zijn. De centrale ligging in Noord-Nederland is uitermate gunstig. Vanaf de A7 (afrit 33/34) is het slechts een paar minuten rijden. Als de afstand toch een probleem dreigt te vormen, is daar nog de unieke groepsaccommodatie als oplossing. Overnachten in Russische legerwagons.

Het mooiste partycentrum van Noord-Nederland: dé locatie voor de 25-jarige bruiloft in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie