25-jarige bruiloft Friesland

25-jarige bruiloft Friesland

Klein of groot(s) uitpakken voor de 25-jarige bruiloft in Friesland? Het vieren van dit huwelijksjubileum kun je op verschillende manieren invullen. Welke manier je ook kiest, De Postwagen is de aangewezen locatie. Huur een schitterende zaal, geef een fantastisch feest en doe mee aan de leukste activiteiten. Het kan allemaal, jullie bepalen het.

Schitterende zalen

De Postwagen heeft veel historisch ogende zalen die voorzien zijn van moderne faciliteiten. Elke zaal ademt een unieke sfeer, van chique tot landelijk. Kies één van deze schitterende zalen voor de 25-jarige bruiloft in Friesland. Onze locatie heeft alles in huis voor het feest. We kunnen desgewenst voorzien in diverse extra's, zoals ontvangstacts, side entertainment en hoofdacts.

Fantastisch feest in Friesland 

Op aanvraag leveren wij de beste bands en dj's voor een fantastisch feest. Dat is het eenvoudige voordeel van De Postwagen: je hoeft niet allerlei partijen te bellen. Wij regelen het voor je. Hierbij willen we zeker op de populaire themafeesten wijzen: de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje en de Après Ski Party creëren een gezellige sfeer. Een verrassende invulling. 

Leukste activiteiten

Overdag en 's avonds zijn er veel activiteiten te doen die het feest onvergetelijk maken. Bekijk alle uitjes, waaronder de toertochten op de VETbike. De Moonwalker is een populaire outsider. Spelshows als Ik hou van Holland en Alles mag vandaag scoren ook goed. 

Er zijn veel activiteiten te doen die het feest onvergetelijk maken

Eten en overnachten

De 25-jarige bruiloft in Friesland wordt compleet met eten erbij. Opnieuw zijn er meerdere opties:

Komen er gasten van ver? Geen probleem: De Postwagen heeft een unieke groepsaccommodatie in de vorm van een feestzaal met Russische legerwagons.

De Postwagen is de aangewezen locatie voor het vieren van de 25-jarige bruiloft in Friesland.  

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie